♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

What is the Plan?


Zonder kennis van het plan voor de mensheid kan niet worden verwacht dat u weet wat er in het verschiet ligt, maar u kunt er zeker van zijn dat acties worden geleid door de hogere machten die toezicht houden op de ervaringen van de mensheid zonder hun vrije wil toe te eigenen. Je kunt helpen door positief te blijven en je energie niet aan de negatieve krachten te geven door positief te blijven en niet betrokken te raken bij de negatieve krachten. Gebruik je begrip en kennis om kracht te geven aan de krachten die werken voor het welzijn van de planeet en haar mensen. Hoe meer je in staat bent om je hoogste trillingsniveau vast te houden, hoe meer je het Licht helpt om de duistere energieën te overwinnen.


WE WILL CELEBRATE WITH GIFTS
We zien het grotere potentieel voor succes over de duisteren, en jullie zijn goed op weg om het overwinnen van hun plannen voor controle over de planeet en haar bewoners te bereiken. Er zijn al plannen om jullie te helpen Moeder Aarde te herstellen van de schade die is aangericht door Wereldoorlogen en die nog moet worden opgeruimd en gereinigd. Wij staan ​​altijd aan uw zijde en wachten op onze kans om u te helpen de activiteiten van de duisteren met succes te overwinnen. Er is een plan om de aarde te verjongen en te herstellen in haar oorspronkelijke schoonheid die past bij een planeet die zich voorbereidt op Ascentie.

ENTERING NIRVANA
We kijken verder dan jullie huidige problemen en zien een tijd waarin ze zijn overwonnen en vrede op aarde is neergedaald. Het zal een permanente verandering zijn als je je een weg baant langs het pad naar Ascentie. De huidige problemen zullen al lang vergeten zijn met de zekerheid dat de trillingen zullen blijven stijgen, tot een niveau waarop de negatieve energieën niet kunnen bestaan. De droom van Nirvana zal zijn uitgekomen en de nachtmerrie die door de duisteren werd gecreëerd, vervaagde in het stof van hun ontstaan.


SAY THE CODE-WORD : PEACE
We hebben het gevoel dat er een overeenkomst zal worden bereikt die een einde zal maken aan de oorlog in Oekraïne, waardoor de mogelijkheid wordt voorkomen dat deze ernstiger wordt. De duisteren hadden gehoopt dat het zou leiden tot een nieuwe Wereldoorlog, maar we hebben jullie al die tijd verteld dat het niet zou worden toegestaan. U kunt er zeker van zijn dat onze invloed en directe begeleiding u op het pad zullen zetten dat leidt naar totale vrede en geluk. Het kost allemaal tijd, maar het is belangrijk dat u een aanvaardbare oplossing weet voor uw wereldwijde problemen. Nogmaals, we benadrukken dat onze hulp is toegestaan ​​als je eenmaal de beslissing hebt genomen om vrede te sluiten.


WE HAVE TO TAKE IT SLOW
De veranderingen kunnen niet te snel komen, aangezien de omstandigheden op aarde veel problemen veroorzaken, ze hebben wereldwijde hulp nodig en een gezamenlijke inspanning van alle naties om de schade en het kwaad dat gedurende vele, vele jaren is veroorzaakt, te herstellen. Het uiteindelijke doel is om Moeder Aarde snel in haar oorspronkelijke ongerepte staat te herstellen en met de hulp van onze ET-vrienden kan dit in een veel kortere tijd worden bereikt dan zonder hen. De zekerheid hebben dat u veilig en relatief comfortabel kunt leven, is een prioriteit, en als dit eenmaal is bereikt, kan alle aandacht worden besteed aan het verhogen van de levensstandaard voor alle mensen.

STEP BY STEP
Er zal een veel grotere mate van acceptatie zijn van de verschillende gebruiken en overtuigingen van de verschillende religies die vrijelijk zullen worden beoefend. Het menselijk ras is één en een samenkomen zal een heel natuurlijke ontwikkeling zijn. We hopen dat u de komende veranderingen kunt accepteren, aangezien ze een gelukkige beschaving zullen voortbrengen die kan samenwerken voor de verbetering van alle mensen. Het gemis dat je hebt ervaren zal tot het verleden behoren en alle landen zullen werken voor het beste resultaat.


TRANSMUTING DARKNESS TO LIGHT
Ondertussen heb je een onzekere toekomst zoals je die ziet vanwege de wereldproblemen, maar wees ervan verzekerd dat het Bondgenootschap zijn best doet om tot een acceptabele conclusie te komen. In feite hebben ze het gebruik van kernwapens vaak voorkomen door ze en de silo's buiten werking te stellen. De autoriteiten weten wie het gebruik ervan controleert en realiseren zich volledig dat de beperkingen zullen blijven bestaan. Het maakt allemaal deel uit van de geleidelijke ontwikkeling naar een vreedzaam bestaan, de oorlogsstokers zijn op weg naar buiten en al hun wapens zullen uiteindelijk onbruikbaar worden gemaakt. Natuurlijk zal de planeet zelf worden beschermd zoals die nu is, zodat geen onverwachte bezoekers de aarde of haar bewoners kunnen bedreigen of schaden.