♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

Why is There A Plan?


 "WHY WE DONT JUST TAKE THEM OUT?"

De reden dat we ze er niet zomaar uitschakelen, is dat we ze er niet zomaar ‘uit kunnen halen’. Dit betekend niet dat ze niet opgeruimd worden maar waarom de film langer duurt dan je zou willen …  De grondoorzaak van alles wat fysiek is, ligt in het gedachtenveld, geworteld in de psychologie van een situatie. Als we werkelijk in staat waren om de cabal fysiek te overmeesteren en ze uit te schakelen, zou dat het probleem niet oplossen, omdat de kern van het probleem, het niveau van denken waaruit het probleem voortkwam, niet zou zijn aangetast; symptoomverwijdering, ala allopathische geneeskunde, geneest niets. Het schept een tijdje de illusie dat de dingen beter zijn, maar de ziekte zelf wordt dan dieper in het systeem gedreven, verstopt, wachtend op het vinden van een ontsnappingsroute terug naar de oppervlakte. Ziekte probeert altijd het lichaam te verlaten. Maar door erop te reageren en te proberen het te stoppen, blijft het in het lichaam en wordt het steeds erger.


BIJ DE WORTELS AANPAKKEN

Ziekte is de beste analogie voor wat er op onze planeet gebeurt. De benadering van het proberen om ziekte uit te roeien door symptomen te behandelen, is de reden dat naar een arts gaan de op twee na grootste doodsoorzaak in de VS is. Iatrogene ziekte, een term die door de AMA zelf is bedacht, is een ziekte die wordt veroorzaakt door de diagnose en behandeling van een arts. Dus zelfs als onze wapens groter zouden zijn dan die van hen, zou de hoofdoorzaak ervan niet worden aangepakt en zouden ze keer op keer verschijnen als een slechte gewoonte, omdat ze eigenlijk, letterlijk, één zijn! De oorzaak van de chronische ziekte van het kwaad op onze planeet is een gebrek aan menselijke verbinding met het goddelijke waarin we leven op een hogere energietrilling, correct kunnen denken en gedragen, en toegang hebben tot onze door God geschonken macht om te creëren. We zijn gaan geloven dat we beperkte kleine ego's zijn, hier vastgebonden aan de genade van alles. Dit valse geloof schakelt onze goddelijke macht uit om te creëren wat we het liefst zouden hebben, in dit geval vrijheid en geluk. Deze verklaring is een premisse, een fundamentele waarheid, geen aforisme. Het is buitengewoon praktisch, omdat het hele universum is gecreëerd vanuit en gebaseerd op vibratie, energiefrequentie. Totdat de mensheid dit beseft en het serieus neemt, zal niets onze situatie volledig veranderen. Dus als je vraagt: "Is het verkeerd om negatieve 3d-energie te gebruiken om de resterende cabal uit te schakelen als het de komst van 5d positieve vibratie voor ALLE we zijn qua evolutie voorbestemd - is geen 3D-reactiviteitsvibratie. De middelen bepalen het doel, en we kunnen geen 5D-frequentie bereiken door 3D-energie door ons lichaam te laten lopen. Als je 3D draait, krijg je 3D. Dit is de reden waarom dit wereldwijde proces om de cabal te verwijderen zo moeilijk en lang is geweest.


LOOK AT THE BRIGHT SIDE

De meeste mensen zien dit nog steeds als een letterlijke oorlog tegen het kwaad die we moeten winnen, in plaats van als een samenwerking met de Bron om een ​​nieuw tijdperk in te voeren. Vechten is zinloos. Je kunt niet creëren wat je wilt door te vechten tegen wat je niet wilt. De lente vecht niet tegen de winter om geboren te worden. De winter verdwijnt omdat de energie van het Leven zich verplaatst van de samentrekking van de winter naar de expansie van de lente. De energie van het leven brengt ons nu uit het oude paradigma van ego en lijden naar het herinneren van wat we werkelijk zijn en vrijheid. Het enige wat we hoeven te doen is samenwerken met de natuurlijke manier van het leven en ophouden oude paradigmamensen te zijn. Voor de mensheid is dit een kwestie van volwassen worden en letterlijk een nieuw wezen van een hoger niveau worden, een die op één lijn werkt met de Bron-energie, nooit vecht tegen de realiteit, maar al zijn energie steekt in het creëren van de nieuwe staat. Zoals Bucky Fuller zei: je verandert nooit dingen door de bestaande realiteit te bestrijden. Om iets te veranderen, bouwt u een nieuw model dat het bestaande model overbodig maakt. Het leven heeft ons het nieuwe model gegeven. Het is liefde, vrede en geluk. We hebben het nieuwe model. We moeten het gewoon gebruiken. De manier om de c@bal te verwijderen is eenvoudig. We moeten allemaal stoppen ze te gehoorzamen. We moeten als verenigde groep onze energie zo volledig mogelijk, stukje bij beetje, uit de oude instellingen halen en in plaats daarvan doen wat we willen doen. Gehoorzamen of protesteren zal niet werken. Protesteren tegen onze gevangenbewaarders om hen te overtuigen of hen bang te maken om ons uit de gevangenis te laten, is hopeloos; die entiteiten zijn psychopathisch. Ze vertegenwoordigen het slechtste in ons. We moeten helemaal stoppen met naar ze te luisteren.


WE HAVE TO LEARN IT THIS  WAY

Maar de mensheid leert deze les op de harde manier. Waarom hebben ouders toegestaan ​​dat de mond en neus van hun kinderen bedekt werden door de schoolautoriteiten, wetende dat ze er fysiek en psychisch ziek van werden? De autoriteiten krijgen de schuld van dit beledigende gedrag, maar het is eigenlijk de schuld van de ouders! Het antwoord op deze vraag ligt aan de basis van ons dilemma in het algemeen. En de wortel is dat de bewustzijnstrilling niet hoog genoeg is om de waarheid onmiddellijk te zien en te voelen en ernaar te kunnen handelen. (We kunnen de "massavormingspsychose" hiervoor de schuld geven, maar de waarheid is dat mensen ervoor kiezen de waarheid in zichzelf uit te schakelen omdat het te uitdagend is voor hun normale kijk om toe te geven!) Alleen verbinding met Bronenergie kan dit voor ons doen, en dat betekent dat we onze problemen, onze angst, onze woede, ons verdriet – alles – onder ogen moeten zien en moeten voelen wat we onszelf al zo lang niet hebben toegestaan ​​dat we dat niet doen. ik weet niet eens meer dat het in ons zit. We hebben onze pijn van isolatie weggenomen van de Bron en het zo diep begraven dat wanneer het wordt veroorzaakt door de onderdrukkers die onze vrije wil in het proces overnamen, we ofwel bevriezen, vluchten of vechten. Het aanvallen van een uiterlijke vijand die gewoon onze innerlijke staat weerspiegelt, verandert niets. Leven in reactie zet de pijnlijke cyclus van lijden voort.


EGO - LOSE  LOVE - WIN

De mensheid staat dus voor een interne strijd met zichzelf. Er is veel drama en lege opwinding voor het ego in de veronderstelling dat we een oorlog voeren tegen het kwaad. Het ego staat in vuur en vlam van eigenbelang over winnen. De adrenalinestoot is zijn adrenochro0m. Maar het kan niet winnen, en dat is in de eerste plaats het probleem. Om de c@bal te elimineren, moeten we ze uit ons denken verwijderen, en het ego daarmee, zodat we ons opnieuw afstemmen op onze oorspronkelijke natuur, één met de Bron-energie, weten dat we vrij zijn en op die manier handelen. Het is een keuze die we nu moeten maken – ofwel ego-zelf of Goddelijk Zelf. Wanneer de mensheid haar maskers weggooit, en haar angsten met zich mee, en begint te handelen op de zelfverantwoordelijke manier waarop ze geschapen is, dan zal de kliek verdwijnen, omdat niemand er meer aandacht aan schenkt. Deze genezing van de globale psyche is wat onze wereld zal veranderen, en dat komt door hereniging met het goddelijke binnenin, ons te herinneren wat we werkelijk zijn en op die manier te handelen.