♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Waar te Beginnen?


 VERTEL ME HOE LEG JE AAN IEMAND UIT DIE ER NOG NIKS VAN WEET - ZONDER EEN COMPLOT GEKKIE TE KLINKEN DAT...

 

We worden geregeerd door satanisten.  Daarvan is er een hele grote groep.. de cabal de illiminatie genoemd,  (eigenlijk is het maar 1% van de wereld) die allemaal pedofiele en satanistische dingen doen. Die regeren over de media, de politie, boa’s, FBI, rechtssysteem, jeugdzorg, banken, hoge rangen leiders etc en dat die de oorlogen zelf veroorzaken. En financieren en profiteren aan beide kanten? Omdat ze daar iets te verbergen hebben wat wij niet mogen zien .. En alles draait om macht, geld, grondstoffen en handel. Dat de Illiminatie zelf de drugs de straat op heeft gebracht om ons uit te schakelen geestelijk! Ze ons eten manipuleren, onze gedachten controleren - mind control .. om te kunnen zorgen dat ze de macht over de wereld houden.


En op een plek met lage trillingen kunnen wezens leven met een negatieve trilling. Wij laten ze bestaan.  Ze leven door ons als we teveel drinken of drugs gebruiken of mee laten slepen in negativiteit.  Als wij leven met hogere trillingen kunnen hun hier niet leven en hebben we een makkelijker leven.  We moeten onze vibratie verhogen  wees lief wees blij wees positief wees trots weer vastberaden wees moedig wees dankbaar ..  ohja & Dat ze hun eigen agenda er op na houden!!! Agenda 21. Het minimaliseren van de mensheid is een punt van die agenda. 

In veel films ze ons eigenlijk belachelijk maken omdat dat ECHT GEBEURT ALLEMAAL.
En iedereen zal zeggen als je zegt dat dat echt gebeurd is “het is een film!” Ze vertellen ons leugens ..... en aan een mens vertellen dat “wij “niet slim genoeg zijn/waren om dat eerder in te zien dat wil al helemaal niemand horen .. (ego - proud - 3D manipulation) maar dat komt door dat we zo gebouwd zijn ons lichaam dan. Maar wij zijn een ziel. Die nu ontwaakt. The great awakening. En dan komt er nog bij dat hun de makers zijn van wapens en nucleaire wapens en ziektes  (bijv. aids zit in de prik die je krijgt als je hiv hebt, baby’s krijgen kwik ingespoten om de hersen capaciteiten te verkleinen)

 

De Cabal is de veroorzaker van arme buurten vol met drugs .. racisme en haat en dat onze hersens zo ontworpen zijn dat ze geprogrammeerd kunnen worden door buiten af (media films reclame scholen en boeken) en het innerlijke gedeelte die in contact staat met je hogere zelf hebben ze afgesloten.  Deze afsluiting van het derde oog komt door vervuild drinkwater met fluoride, chemicaliën,  chemtrails, medicijnen, vaccins, ons eten word genetisch gemanipuleerd, vergiftigd door junkfood, alchohol en tabac. & ons vanalles verteld is wat niet klopt.  En dat hun het negatieve zijn.  De darkforces .. niet alleen buiten af .. dan komt er ook nog is bij dat die in JOU HOOFD praat .. waar je al tig jaren samen mee leeft!