♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿 we bezorgen ook in het buitenland*

Verspreid de Liefde Roller


Wij verkopen 5ml zelfgemaakte Liefdes-Energie Roller met Heilig Florida Water en Lavendel essentiële olie. Infused met Angel Aura en/of Aquamarijn edelsteentjes.

 Samenstelling Ingrediënten

FLORIDA WATER
Wordt over het algemeen gezien als middel om contact te maken met energie, geesten, gidsen of spirits. Zo zou je er ruimtes mee kunnen reinigen, zodat er weer positieve energie stroomt. Voor de meeste mensen zou de Florida Water werking beschermend zijn, bijvoorbeeld voor hun energieveld of aura. Zij gebruiken dit spirituele water dan ook dagelijks, bijvoorbeeld voordat ze de deur uit gaan.

 

LAVENDEL ESSENTIELE OLIE
Vermindert angst en emotionele stress. Verbetert de slaap en verzacht hoofdpijn. en is 100% natuurlijk.

 

ANGEL AURA QUARTZ
Is een steen met extreem hoge vibraties waarvan de energieën bij aanraking kunnen worden gevoeld, ongeacht de gevoeligheid van een persoon. Dit magische mineraal kan genoeg energie leveren om omgevingen te vullen met eindeloze stralen van vreugde, geluk en opbeurende energie. Angel Aura Quartz is de perfecte steen om te helpen wanneer iemand zich emotioneel onstabiel of verdrietig voelt. De energieën die uit deze steen stralen, zorgen voor een beschermend schild rond je aura dat helpt om innerlijke vrede, mentale helderheid, een hoog intellect en pure sereniteit te bieden.

AQUAMARIJN
Werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het brengt lichaam en geest in balans en bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. Deze steen kan ondersteunend werken bij hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie.  Het stimuleert de spirituele ontwikkeling en versterkt de intuïtie en spirituele gaven.