♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

 Energetische Healing


Genezing op afstand omvat een breed scala aan therapieën en methodes. Over het gebruik ervan wordt al duizenden jaren geschreven, en bekend onder verschillende namen. Afstand Healing voor gezondheidsdoeleinden zijn misschien wel de oudste voorouderlijke genezingspraktijk, die in alle culturen over de hele wereld in de hele geschiedenis wordt toegepast. Deze vitale energieconcepten omvatten de Indiase term Prana, de Chinese Ch'i, de Japanse Qi, de Hawaiiaanse Mana. Alle verwijzen naar zogenaamde subtiele of niet-fysieke energieën die het bestaan ​​doordringen en specifieke effecten hebben op het lichaam en de geest van alle bewuste wezens.


⋙ Wil jij jou energie helen, reinigen, opladen en/of versterken?  Je chakra's balanceren en de stroming verbeteren, om beter in contact te staan met je Hogere Zelf en het Universum. 

Maak een afspraak voor een energetische healing op afstand, waar & wanneer jij wilt.

De duur = 30 min

Ervoor en erna word er een email gestuurd, de eerste is de voorbereiding voor het ontvangen van de healing, en naderhand met de 'ontvangen' informatie over jou healing.

Tijdens een Energetische Healing wordt er energie (kosmische energie ) doorgegeven op de ander door middel van bewustzijn. Deze energie is bedoeld om blokkades op te heven zodat de energiebalans wordt hersteld. Deze energie wordt doorgegeven naar de aura van de ontvanger. Als je energiebalans is verstoord, kun je last krijgen van allerlei klachten zowel psychisch als lichamelijk.