Buitenaardse Rassen


Er is een groot aantal buitenaardse rassen waarvan bekend is dat ze momenteel in wisselwerking staan ​​met de aarde en de menselijke bevolking. In een interview uit 1998 onthulde Clifford Stone, een gepensioneerde sergeant van het Amerikaanse leger die 22 jaar in het Amerikaanse leger diende en deelnam aan geheime operaties om gecrashte buitenaardse schepen en buitenaardse biologische entiteiten (EBE's) terug te halen, dat er in totaal 57 buitenaardse rassen bekend waren aan het Amerikaanse leger. Van deze pool van buitenaardse rassen is een aantal actiever dan andere, en men kan zeggen dat ze de meeste betekenis hebben voor de menselijke evolutie en soevereiniteit. Dit rapport beschrijft de belangrijkste buitenaardse rassen waarnaar in de literatuur het meest wordt verwezen en die de meeste strategische betekenis lijken te hebben voor de evolutie en soevereiniteit van de mensheid, en hun impact op een reeks systemische mondiale problemen.


Zeta Reticulan Greys

Plaats van oorsprong: Deze wezens zijn een product van dit universum. Ze ontwikkelden zich oorspronkelijk in het Zeta Reticuli binaire sterrenstelsel, dat ongeveer 39 lichtjaar van de aarde verwijderd is.

 

Reptielen

Plaats van oorsprong: De Draconische wezens kwamen oorspronkelijk uit een ander universum nadat het universum al sterren en planeten had gecreëerd en de Vogel- en Katachtige rassen zich hier miljarden jaren geleden al ontwikkelden. Ze vestigden zich in de constellatieregio's Draco en Orion en gingen vervolgens op weg om andere werelden te veroveren.

 

Andromedanen

Plaats van Oorsprong: Dit zijn onze galactische buren, op slechts 2,5 miljoen lichtjaar afstand.

 

Arcturianen

Plaats van oorsprong: Een planeet van de ster Arcturus op 36,7 lichtjaar van ons.

 

Avian

Plaats van Oorsprong: De Avian Extraterrestrials kwamen oorspronkelijk uit een ander universum. Nu zijn ET Bird Beings in vele vormen in dit universum te vinden.

 

Felines

Plaats van oorsprong: Oorspronkelijk kwamen deze wezens uit een ander universum. Ze zijn prominent aanwezig in het Sirius Star System, maar bestaan ook in andere sterrenstelsels.

 

Pleiadianen

Plaats van herkomst: De Pleiaden Sterrenstelsel.