De Magie van Kaarsen


Candle Magic bestaat al vele, vele jaren en gaat terug tot in het paleolithische tijdperk. Het is een zeer krachtige vorm van sympathieke magie. Er zijn veel factoren die een rol spelen in de kunst van kaarsmagie. Zoals we weten, zal elke vorm van magie die wordt uitgevoerd drievoudig naar je terugkeren, of het nu positief of negatief is. Houd altijd de Wicca Rede "Harm none, do what you will" in gedachten bij het overwegen van uw werk. Houd altijd in gedachten dat het magische effect de hele wereld om je heen is. Wees heel voorzichtig met wat je vraagt, want het kan heel goed uitkomen. De formulering in elke vorm van magie moet niet lichtvaardig worden opgevat, wees heel voorzichtig, beknopt en nauwkeurig, zorg ervoor dat je alle mogelijke basissen hebt behandeld.

 

Houd er rekening mee dat sommige kaarsenmagie over een periode van dagen moet worden herhaald. Daarom wilt u ze in een gebied plaatsen dat niet wordt gestoord. Kies geen plaats waar tv, radioruis of andere storingen zijn. Houd er rekening mee dat u geen kaarsen in de buurt van gordijnen en dergelijke plaatst, omdat u uw huis niet wilt afbranden. Kaarsmagie moet altijd worden uitgevoerd in een gebied met weinig verkeer. Daarom is een slaapkamer juist heel fijn voor dergelijk werk.

 

Voorbereiding

Uw Altaar:
Je kunt alles gebruiken dat een platte bovenkant heeft. Ik gebruik een oude koffer met daarop een stuk triplex. Als omslag gebruik ik wit omdat het een multifunctionele kleur is. Sommige magie en spreuken specificeren een kleur die moet worden gebruikt. 

 

Wierook:
Er zijn sommigen die geloven dat wierook onbelangrijk is in kaarsenmagie. Ik kan me niet voorstellen dat ik kaarsenmagie zou uitvoeren zonder wierook. Het type dat u gebruikt, kan in een specifieke spreuk worden gespecificeerd, als dat het geval is, gebruik dat dan.  Wees creatief. Volg je gevoel. Wierook symboliseert Lucht. Terwijl de rook opstijgt, worden onze gedachten het heelal ingedragen.

 

Voorbereiding van de beoefenaar:
Voordat u aan uw spreukwerk begint, bereidt u zich een lekker ontspannend bad voor. Voeg een handvol zeezout toe om je ladingen te krijgen waar ze moeten zijn. Steek een paar kaarsen aan, doe het licht uit en ontspan. Maak je hoofd leeg van de rommel die je de hele dag hebt opgepikt. Visualiseer dat het water alle negativiteit van je wegspoelt. Het is erg belangrijk dat je geest op je gemak en helder is voordat een spreuk werkt.

 

Soorten kaarsen:
Elk type kaars kan worden gebruikt voor kaarsenmagie, zolang het voor gebruik is gereinigd en ingewijd. Hoewel kaarsen van bijenwas duurder zijn dan kaarsen die in de winkel worden gekocht, zijn ze krachtiger omdat ze uit de natuur worden geproduceerd. Zoals met elk ander hulpmiddel, vangt de kaars die door de beoefenaar is gemaakt voor een specifiek doel de energie van de beoefenaar. Veel ervaren heksen gebruiken daarom alleen kaarsen die ze zelf hebben gemaakt.

 

Reiniging en toewijding:
Dit is een zeer belangrijke stap en mag niet worden overgeslagen. Reiniging verwijdert alle negatieve energieën die de kaars onderweg heeft opgepikt. Zoals met alle benodigdheden wil je dat je kaarsen zo vrij mogelijk zijn van psychisch puin. Dompel de kaars onder in zeezout en vraag de Heer en dame om het te zegenen. Ik zou je de frasering kunnen geven, maar ik denk dat het beter is als het uit je eigen hart komt.

 

Kaarsen aankleden:
Het aankleden van de kaars met olie is net zo belangrijk als elke andere stap. Gebruik de olie die je verkiest of wat een specifieke spreuk je vraagt ​​te gebruiken. Persoonlijk gebruik ik veel lotus... maar nogmaals, dat heeft mijn voorkeur. wat belangrijk is, is de richting waarin je de kaars kleedt. Om iets naar je toe te brengen, wrijf je olie op de kaars in een neerwaartse beweging van boven naar het midden en dan van onder naar het midden. Om iets van je weg te sturen... wrijf je de olie van het midden van de kaars naar de uiteinden. Maak nooit een heen en weer beweging, omdat dit het doel verslaat. Dep de resterende olie van je vingers op je derde oog en op je borstbeen. Zeg dan het volgende: “Ik reinig en wijd deze kaars in de naam van de Heer en de Vrouwe. Moge het branden van kracht in dienst van het licht.” Vermeld dan uw bedoeling of het doel van de kaars.

 

Inschrijven
Hetzelfde principe als het aankleden van de kaars wordt gebruikt. Om iets naar je toe te trekken, schrijf je van boven naar het midden en dan van onder naar het midden. Om dingen af ​​te weren, schrijf je van het midden naar de uiteinden.