Jou Ascentie Reis

Gepubliceerd op 22 mei 2022 om 12:22

MERCY:  DEAR STARSEEDS & LIGHTWORKER EVERYONE IS UNIQUE • SO LET GO OF THE EXPECTATIONS • & JUST BE YOU • BE LIGHT • BE LOVE & ENJOY THE JOURNEY 


Mary vroeg me net.. hoe ik de Nieuwe Aarde ervaar .. en dat is eigenluck ook echt iets om te delen (iedereen ze eigen verhaal) .. want mocht jij niemand om je heen hebben die deze ascentie reis met je deelt dan is het toch fijn om te weten .. waar je op kan letten / kan verwachten / en erachter komen dat je misschien er al bent zonder het door te hebben  .. want ik had nameluck zelf 4 dagen nodig voor dat ik het “begreep” wat het was ..

 

Maar ik begon opeens “alles” te snappen .. alsof je alle antwoorden hebt.. wat je eerst “wist” ., SNAP je nu! Ik voelde  me zo intens gelukkig .. alsof je heel erg veel mazzel heb .. alleen stopt het niet ,. Ik heb in drie dagen tijd 10 nieuwe lichtzussen ontmoet die blij zijn met mij en ik weer met hun .. een wisselingwerking van liefde wat gewoon zooooo magisch is .. alles loopt magisch in elkaar over en alles heeft een reden.. die je ook meteen herkent of waar je snel achter komt ..  ik kan niet meer tegen de meeste voedsel (alleen licht verteerbaar) en heb veel water nodig - ik begin aura’s te zien en licht energieen in huis ..

 

Ik kreeg hulp van de ARCTURIANS toen me laptop stuk ging .. en achteraf bleek dat een redenen te hebben want ik moest in contact komen met Ries - die meteen ze hulp aan bood met het oplossen van de BUG in me laptop  (hij legde me uit wat ik kon doen maar dat had ik al geprobeerd dus we zaten een beetje te brainstormen samen,, toen er opeens een paarse energie wolk tussen mij en de laptop  opdook en ik stuur Ries van .. Uhm is dat jou lichtfamilie - heb je hun gestuurd? (ik weet dat hij ARCTURIAN is .. of was het zijn hogere zelf misschien?) en terwijl wij praten over deze ervaring doet me laptop het OPEENS weer !!!! Na alles al geprobeerd te hebben .. dus ze kwamen letterluck even helpen .. de ARCTURIANS zijn heel technies.. achteraf had dit zo moet lopen want  anders was ik niet met Ries in gesprek gekomen.. En we gaan nu samen wat starten .. (meeting) en werd ik in een groep gezet met nog meer licht familie .. waar ik ook volgende week heen ga ..

 

Ik hoef geen moeite meer te doen om me vibratie hoog te houden .. hij is super hoog en als die lager word grijp ik automatisch in .. en zie ik meteen waar de valkuil zit en repareer het op automatisch piloot. Net als met me aura beschermen en aanvoelen.. en ik kan nu zo intens gelukkig worden van de kleinste dingen .. alles heeft meer kleur, geur, en genot  WAT WIL JE NOG MEER?! Oh wat wel gek is .. dat zijn de Glitches zoals ik het noem hahaha dat ik dingen doe die ik al gedaan heb en niet meer weer dat ik het gedaan heb / opeens iets niet meer weten / soort dejavu maar dan zo veel soorten en zo vaak dat het niet is dat je er niet met je hoofd bij bent zeg maar .. maar .. nee dat is denk ik letterluck wat er is .. me hoofd is in een andere bewustzijn dus andere dimensie .. waarom me lichaam Niet gelijk loopt met me realiteit .. snap je me nog hihi?

Vandaag begonnen wel weer wat ascentie symptomen maar deze zijn lichameluck want het licht lichaam moet nog veder ontwikkelen .. dus naar mijn mening is het bewustzijn er al (5D en hoger) en is me lichaam nu onderweg daarna toe .. om het samen te vatten : MAGISCH ! Dat is ook me meest gebruikte woord de afgelopen 5 dagen  samen met DANKBAAR & GEZEGEND  want dat ben ik niet alleen door de blessings in mijn leven, en hoe snel dit nu allemaal gaat ,, maar ook voor de liefde en steun die ik van jullie allemaal krijg  jullie zijn allemaal onderdeel van mijn geluk, reis & vooruitgang  

 

Heel veel liefde en licht stuur ik jullie en als er iets is of je hebt een vraag ,, just holla at ya star sis 

- Mercy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.