Nieuwsbrief 10


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 10
e Nieuwsbrief is een bericht van Aurora Ray.

 
De 3D-tijdlijn loopt af. We zijn getuige van zijn totale ineenstorting.
Terwijl we door de overblijfselen van de driedimensionale matrix navigeren, worden we uitgedaagd tot in de kern van onze overtuigingen en emotionele reacties, omdat ze allemaal op ongekende manieren worden geactiveerd.
 
Het is geen schande om mens te zijn. Er is geen schuldgevoel bij het ervaren van emoties. Het gaat erom hoe je ermee omgaat en hoe je reageert op je emoties. Mens zijn en de diepte van emoties hebben die alleen mensen hebben, is wat het leven op planeet aarde zo wenselijk maakt. Het is de levenservaring die alleen op aarde wordt aangeboden en die in strijd is met het bestaan ​​en zijn als andere levensvormen op andere sterrenstelsels.
 
De mensheid kan en wil niet blijven leven vanuit het ego, onbewust van de geest, losgekoppeld van de astrale wereld en chronisch tekort aan goddelijk licht en liefde.
 
Tien jaar geleden dachten we naïef dat wanneer de tijd van verandering eindelijk zou komen, we in uiterste vreugde, vrede en overvloed zouden zijn. Het menselijke deel van ieder van ons hield stevig vast aan het idee van een romantische en mooie paradigmaverschuiving. We negeerden alle waarschuwingen van de Pleadian, Andromedan, Arcturian en Lyraanse oudsten van de Galactische Federatie. Dit betekent niet dat er geen licht aan het einde van de tunnel is, maar dat het juist voor zonsopgang het donkerst wordt...
 
Wij zijn verantwoordelijk voor onze wereld en onze evolutie als ras. Niemand anders is dat. Ieder wezen is verantwoordelijk voor zijn eigen. Velen op aarde zijn verantwoordelijk voor ernstige misdaden tegen de menselijkheid. Ze maken zich schuldig aan het ontketenen van Armageddon op de volkeren van de aarde in de vorm van een wereldwijde massale genocide. Dit is de grootste holocaust en het is goed voorbereid, gepland en uitgevoerd door de duistere krachten. Vergis je niet, de dag des oordeels komt eraan. Maar ondertussen begint de tragedie. Dit zijn testtijden.
 
Maak je niet druk om waar je vandaan komt, maar wat je hier komt doen. Laat je niet leiden door valse spiritualiteit, maar zoek de antwoorden van binnen. Jij bent de meeste geavanceerde technologie die er bestaat op Aarde. Jij hebt alle wijsheid in pacht. Houd je bezig met je levenstaak, en dat is het hoog houden van je vibratie en daarmee de frequentie van de aarde-grid. Doe alles uit onvoorwaardelijke liefde en in dankbaarheid. En probeer altijd het grotere plaatje te blijven zien.
 
Ik snap dat dit moeilijk is want ondertussen krijgen onze vrienden en familie en onze nabestaanden de prik en ondertekenen daarmee hun eigen hemelvaartsexit vonnis. Moeders maken zich zorgen om hun volwassen kinderen die niet naar hun advies luisteren. Echtgenoten kunnen hun partners niet overtuigen. Kinderen zien hoe hun ouders hun lot bezegelen. Allemaal door de dodelijke injectie te nemen.
 
Het is oké om toe te geven dat je hart gebroken is. Het is OK om te huilen en overweldigend verdriet en pijn te voelen. Het is OK om te vrezen voor de veiligheid van uw dierbaren. Je bent een mens. Je zou ook een sterrenzaad kunnen zijn, maar begrijp één ding, je hebt ervoor gekozen om mens te zijn in dit leven. Dit is de onderste regel. Voortdurend proberen uit te vinden van welke ster je komt, is escapisme wanneer ware spiritualiteit gaat over aankomen in het nu hier moment, de enige tijd en plaats waar je bestaat.
 
Dit is het moment om deze emoties door je heen te laten gaan. Erken ze en omarm ze. Ze zijn er met een reden. Mediteer om een ​​gevoel van helderheid te behouden en je geest open te stellen voor goddelijke leiding.
 
Nu is het tijd om sterk te zijn. Wijs zijn. Geduldig zijn. Medelevend zijn.
 
Ik moet het belang van meditatie benadrukken. Verwacht niet dat er iets in je leven ten goede zal veranderen als je niet minstens 20 minuten per dag in stilte kunt zitten met niets anders dan je eigen aanwezigheid.
 
Ik zou willen dat jullie allemaal eindelijk begrijpen dat er geen externe bron is die jullie kan vertellen wie jullie zijn of wat jullie missie is. Dit antwoord ligt in de stilte van je hart. In de stilte tussen je ademhalingen. Hier vind je je goddelijke kracht die alle labels te boven gaat. Labels horen bij de 3D-matrix die als een goedkoop kaartenhuis aan het afbrokkelen is. Maar het gaat niet naar beneden zonder een oerknal.
 
Haal diep adem en weet dat het je bewuste gewaarzijn is, je niveau van begrip en het zien van het grotere geheel is wat dit woord zo hard nodig heeft.
 
Zeg hardop: "Ik wil evolueren. Ik roep licht in mijn wezen. Ik wil helen." Het is jouw licht dat de wereld verlicht.
 
Terwijl we evolueren en ons voorbereiden op fysieke ascentie, moeten we meer dan ooit voor het lichaam zorgen. Fysieke ascentie betekent dat het DNA evolueert en de structuur van het lichaam verandert. De DNA-veranderende quackcine stopt dit proces voor 100%. Alsof dit nog niet dramatisch genoeg was, besmetten degenen die de Vaczin nemen degenen die dat niet deden. Bescherm jezelf zo veel mogenlijk maar leef nooit in angst.
 
De meeste van mijn eigen menselijke familie hebben de quackcine al genomen. En ik heb een grote familie. Ik weet dat we allemaal tegelijkertijd door deze ellende gaan. We moeten begrijpen dat dit mensen zijn met versleten overtuigingen wiens frequentie niet langer in resonantie is met de Nieuwe Aarde. Ze zijn zich er niet eens van bewust dat er een Nieuwe Aarde opkomt.
 
De lichtkrachten vechten, onderhandelen en helpen de mensen op aarde om zichzelf op onvoorstelbare manieren te beschermen. Het probleem zijn de mensen zelf. Ze hebben zulke hoge verwachtingen die louter voortkomen uit hun ego dat het simpelweg onmogelijk is om aan hun eisen te voldoen.
 
Het leven is wat je ervan maakt.
 
Wat kies je nu? Een negatieve gedachte of opmerking? Of herken je de kans en grijp je hem en maak je hem de jouwe?
 
Je reactie is alles wat je moet weten over jezelf en waar je bent in deze laatste strijd op leven of dood. Je realiteit wordt bepaald door je geloofsystemen. Degenen die zich vastklampen aan hun 3D-indoctrinatie staan ​​op het punt deze realiteit te verlaten die we leven op planeet aarde noemen. Omdat de planeet zelf deze realiteit verlaat en iedereen afschudt die niet resoneert met haar hogere frequentie.
 
Wat zijn de verwachtingen die je hebt verbonden aan je versleten overtuigingen? Als je nu je fouten kunt vinden en bepalen, zul je verschuiven. Alle tools zijn gegeven. Laat je leiden door de wijsheid van je hart.
 

(Aanvullend) Bericht van Mercy

*** PS: Ik voel steeds vaker dat ik dit moet blijven delen, vraag elke dag de hulp van de engelen aan. 
Om je te beschermen, te begeleiden, en te helpen met specifieke onderwerpen. Geef ze toestemming.
Gebruik in je gesprek met de Engelen/Universum niet de woorden: Nooit / Geen of Niet. (zeg niet wat je niet wilt)
Dit word verwijderd in je vraag, en bijvoorbeeld bij: "ik wil niet besmet raken" word het "ik wil besmet raken"
Zeg in plaats daarvan "ik wil beschermd zijn of ik wil veilig zijn. (wat je wel wilt)
Weet dat de Engelen er altijd voor je zijn, en de enige reden dat ze je niet blijken te helpen, is als het niet in je levenspad past.
Of dat het je levensdoel schaad, anders zullen ze er altijd voor je zijn, wees dankbaar en vol liefdevol.
Wij worden beschermd door de hoogste krachten, en wij zullen dit overleven, wij zijn hier niet voor niks.
Blijf positief, hoog in vibratie, en blijf de nieuwe Aarde visualiseren en voelen vanuit je hart.
We zijn er bijna lichtwerkers, ik hou van jullie ***