Nieuwsbrief 11


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 11
e Nieuwsbrief gaat over ons ascencie proces.


Er is een grote ontrafeling, ontmanteling van alle illusie die zich op dit moment meedogenloos aandient en die is bevorderd door een ongeëvenaarde instorting van galactische plasma-diamantine-energie. Het is als het energetisch wegtrekken van het kleed onder je voeten, er is een hele nieuwe frequentieband, die is gecreëerd, een verschuiving naar een collectief nieuw octaaf van licht, dat we nog steeds moeten integreren en aanpassen aan en leren navigeren, omdat alle bekende tools niet meer werken, kunnen alle oude patronen of gedragingen hier niet meer bestaan ​​en creëert het wat onrust en chaos die ons dwingt om onze betrokkenheid en interactie met anderen en met onszelf te herzien. Alle egoïstische zelfverraad wordt aan het licht gebracht, terwijl de ziel in volle kracht stapt.
 
Dit dimensionale octaaf is er een van zielsaanwezigheid, hier kan geen voorwendsel bestaan, geen leugens, geen bedrog, alles zal worden onthuld en ontrafeld door de verlichting van het hart door zielsaanwezigheid. Hoe de sterkere ziel zich ook presenteert, het sterkere ego zal proberen je in een niet langer bestaande "comfortzone" te houden en binnenkomen als vervorming, onbalans creëren... je gedachten, emoties en zelfs je gedrag besmetten, dus absolute ijver en Op dit moment is focus vereist om niet in lagere egoïsche sabotage te vervallen, die erop gericht is te voorkomen dat je in pure zielsaanwezigheid stapt.
 
Ziel zal en kan niet langer toestaan ​​om in deze nieuwe energie gecompromitteerd te worden en dus alles wat je doet is nodig om in afstemming te zijn met je ziel, authentiek, rauw en echt. Dus op dit moment vindt er een stripping plaats tot in de kern... de egoïsche beschermingslagen worden verwijderd, egodynamiek blootgelegd. Waar ben je niet in balans... waar erken je het zelf niet, wanneer onthoud je liefde voor jezelf of compromitteer je het zelf, waar handel je uit gebrek. Dit zal worden blootgesteld als wonden of gewoon als een oude conditionerende afdruk, zelfs als je je bewust bent van de patronen.
 
Energie overhevelen is een middel van het ego om energie te oogsten in de vorm van erkenning en liefde, waar je het voor jezelf achterhoudt. Het is echter een van elkaar afhankelijke energie die wordt uitgewisseld door twee ego's, die beiden een gebrek hebben en op zoek zijn naar een tijdelijk "pseudo goed gevoel" als je onopgeloste problemen hebt zoals een laag zelfbeeld, onwaardigheid, gebrek aan eigenliefde enz. gezien en geliefd. Wat ontbreekt is altijd VERBINDING ... echte verbinding met dit aspect van het zelf, dat zich gecontroleerd voelt. Al deze onder toezicht staande innerlijke kinderen zullen nu in deze energie in opstand komen en aandacht opeisen. Dus pas op en open je armen om het te verwelkomen en laat het weten dat het gezien en geliefd is.
 
Erken het voor eens en voor altijd en ga verder, anders zal ego je verslaafd houden om het te voeden en over te hevelen naar gemakkelijk beschikbare laag-vibrerende energie... en inderdaad zul je een open ruimte zijn voor laag-vibrerende entiteiten en astrale energie gehechtheden, die drama/ trauma losse energie in je pijnlichaam, waar ze van gedijen. Uiterste onderscheidingsvermogen en focus is nu vereist om te allen tijde het hart gecentreerd te blijven. Het maakt niet uit wat er intern of extern gebeurt, wend je tot je hart. Stop en adem wanneer de zaken uit de hand lopen... adem, reset en verbind met je goddelijke bedoeling met je ziel door in je hart te ademen, stem jezelf af op je Ik Ben Aanwezigheid, en beveel je ziel om de controle over te nemen. Het is tijd om te schoppen, slachtoffer spelen en "in het proces zijn" werkt niet meer. Tijd om het meesterschap in te gaan.
 
Je gedachten beheersen en 24/7 mindful zijn, zal bepalen hoe gemakkelijk je kunt navigeren in dit zeer krachtige plasma-vloeistof-energieveld, waar niets is om je aan vast te houden... het enige dat een soort consistentie heeft, is je adem. In goddelijke stroom zijn met de kosmische adem zal je helpen om in evenwicht te blijven en verankerd te blijven in de onrustige plasmazeeën van het evoluerende nieuwe vibrerende landschap van dit nieuwe lichtoctaaf, waar alle lineariteit verdwenen is, niet omhoog en niet omlaag alleen hier en nu 0- punt vloeibaarheid.
 
Er is een voortdurende opwaardering van octaven van licht die komen gaat, die deze nieuwe aarde-realiteit in voortdurende beweging en vloeibaarheid zal houden... of dat is tenminste wat ervaren wordt, aangezien de bekende vastheid is verdwenen om nooit meer terug te komen. Wen aan dit nieuwe kristallijne vloeibare gevoel als een staat van zijn van binnen en van buiten. We zijn gemaakt voor deze dienst. De opwaardering van onze kristallijne lichamen zal daarna gebeuren en kan veel uitputting, angst, misselijkheid, abnormale slaappatronen... (wakker slapen), abnormale eetlust veroorzaken en veeleisend zijn voor je centrale zenuwstelsel.
 
Neem de tijd om aan te vullen en opnieuw in balans te komen, ga de natuur in, word geaard door je ademhaling en zorg er absoluut voor dat je geaard bent in je lichaam. Het is gemakkelijk om gefragmenteerd en verstrooid te raken in deze energie en dat maakt je kwetsbaar voor ego-interferentie en laagfrequente infiltraties. Wees waakzaam, blijf wakker en alert. Blijf bewust en aanwezig in je hart. Wanneer je deze energie hebt geaccommodeerd en hebt leren navigeren, zul je je extreem verheven en licht voelen, hoe minder weerstand, hoe gemakkelijker je in je hart kunt vallen en de ziel volledig in je heilige voertuig kunt laten verblijven en dat is het hele punt van ascentie en een terugkeren naar de orgastische stroom van de schepping, waar geen weerstand is.

 

Liefs Mercy