Nieuwsbrief 12


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 12
e Nieuwsbrief gaat over jou missie.


"Voordat je werd geboren, was je een wezen van licht dat naar deze aarde wilde komen om erop te leven en, door jouw ervaring, spiritueel te evolueren. Op deze plaats die we de hemel of het paradijs noemen, zijn er verschillende niveaus van spirituele evolutie en iedereen moet verschillende missies vervullen om te groeien en onze geest naar een hoger niveau te brengen. Daarom, toen je toestemming vroeg om een fysiek lichaam binnen te gaan, gaf God je dat. We zijn echt bevoorrecht om hier en nu te zijn op dit tijd van veranderingen in de energieën van Moeder Aarde omdat niet alle zielen mochten komen en velen die wel kwamen mochten niet het Principe van de Nieuwe Kosmische Cyclus leven.Daarom keren veel zielen terug naar Huis voordat deze verandering plaatsvindt... en daar zullen vele anderen zeer binnenkort terugkomen.

Welnu, toen je blij toestemming kreeg om een fysiek lichaam binnen te gaan, kreeg je een groep gidsen en beschermers toegewezen. Je kreeg niet één maar twee beschermengelen toegewezen. De ene is degene die je volledige potentieel kent en degene die je altijd pusht: "doe dit", "help hier", "ga daar niet heen", enz. De ander, hij is zachter en teder en is degene die je troost als je verdrietig bent of als je je eenzaam of teleurgesteld voelt. Naast deze twee beschermengelen die je begeleiden vanaf het moment dat je verwekt bent, kreeg je verschillende gidsen en leraren toegewezen. Iedereen heeft samen met jou een algemeen schema van je leven gepland op basis van de gebeurtenissen die je moest meemaken om te leren wat je zal doen ascenderen als je naar Huis terugkeert en om anderen te helpen om spiritueel te evolueren of om voor de planeet te zorgen en deze te verbeteren .

Op die momenten beslis je welk geslacht je kiest om de capaciteiten en vaardigheden die je nodig hebt voor je spirituele groei beter te ontwikkelen, dat wil zeggen of je een man of een vrouw wilt zijn. Ook bent u het zelf die uw vader en moeder kiest die u precies zullen leren wat u moet leren. Met andere woorden, u kiest in welk gezin u gaat wonen.

Alles bij elkaar, in een Celestial Support Team exclusief voor jou, werkten ze een Algemeen Plan (of Goddelijk Plan) uit waarin bepaalde gebeurtenissen noodzakelijkerwijs zouden gebeuren die groei van je ziel, leren en spirituele evolutie verzekeren en het is gegarandeerd dat je volledig ondersteund zou worden om het bereiken. . Het was niet een heel precies plan omdat er veel factoren zouden zijn die zouden ingrijpen op het moment van het leven als mens, zoals het gebruik van je vrije wil en het worden blootgesteld aan allerlei materiële invloeden, maar je gidsen zouden ervoor zorgen dat wat was gepland, zou het op de een of andere manier gebeuren. Ze omvatten ook twee of drie tijdperken waarin je zou kunnen besluiten om naar Huis terug te keren of voor een andere keer op aarde te blijven. Het gaat om die gebeurtenissen waarbij we een ernstige ziekte of een ongeval hebben waarbij je jezelf niet uitlegt hoe je het overleefd hebt en waarbij even op een ander bewustzijnsniveau ons wordt gevraagd of we er klaar voor zijn of dat we willen nog een tijdje blijven. . De engelen zeggen: "Wie zei dat alle mensen 90 jaar zouden moeten leven?" Het gaat niet om het bereiken van een bepaalde leeftijd om er klaar voor te zijn, maar om het vervullen van ons levensdoel om terug te keren. Veel mensen blijven echter liever langer bij hun aardse familie wonen.

Als je een spiritueel wezen bent, een wezen van licht, is de vibratie die je hebt erg hoog. Echter, wanneer je essentie naar beneden gaat om een fysiek lichaam te bewonen, is de vibratie van het fysieke lichaam erg laag, daarom kan veel van je essentie niet op die lage frequentie vibreren en het is niet dat je stopt met jezelf te zijn, maar op de een of andere manier al die kennis die je hebt zonder dat je fysieke lichaam het verhindert om de materie binnen te gaan. Daarom gebeurt het dat we 'vergeten' wie we zijn en 'vergeten' wat we weten, maar naarmate we evolueren in onze spiritualiteit, 'herinneren' we ons wie we zijn en waar we naar toe zijn gekomen en wat we weten. Wanneer bijvoorbeeld bepaalde informatie aan u wordt onthuld, wist u het diep van binnen al. In zekere zin is dit wat je leest "dat je al wist", Rechtsaf? we verwijderen alleen de sluiers die de materie over ons heeft gelegd en we herinneren ons wie we zijn en waar we vandaan komen.

Welnu, als je eenmaal je team van gidsen en spirituele metgezellen hebt gevormd; Stelde de waarden en lessen vast die je moet leren en oefenen, je lanceert de wereld en gaat een klein fysiek lichaam binnen dat bestaat uit slechts twee cellen in de baarmoeder ... en nooit ... je zult nooit alleen zijn ... jij waren nooit alleen ... ze zijn nu bij je, op dit moment, en ze zullen bij je blijven totdat je fysieke lichaam je niet langer kan herbergen en het tijd is om het te verlaten en terug te keren naar die ruimte van Goddelijk Licht waar je Gidsen en je Engelen je een Laatste Omhelzing zullen geven door je over te geven aan God.

Je levensdoel of missie is het belangrijkste onderdeel van het vinden van jezelf en wanneer we ons levensdoel vinden, voelen we veel rust ... we vinden onze plek in deze wereld op zo'n manier dat ons hele leven volle betekenis krijgt. Wat is jouw levensdoel? wat is je missie? Ieder van ons heeft een even belangrijke missie op deze aarde. Als we eraan werken, geneest ons hele leven. We voelen ons gelukkiger, gezonder. Zelfs onze financiën verbeteren! Ieders missie heeft dezelfde onderliggende basis van LIEFDE. In wezen zijn we hier allemaal om deze krachtige emotie te leren, te onthouden en te onderwijzen. Als we het pad van liefde kiezen, groeien we spiritueel, helpen we anderen en brengen we ons karma in evenwicht.

De vraag met betrekking tot ons levensdoel heeft betrekking op welke vorm jouw pad van liefde zal aannemen. Of je een genezer, leraar, artiest, ouder, dokter of iets anders wilt zijn. Wanneer we onze komst naar de aarde plannen, zorgen we er ook voor dat we ons pad zullen voortzetten als een instrument van liefde door het juiste beroep of de juiste activiteit te kiezen die ons zou leiden om ons levensplan te vervullen.

Dit werd geïmplementeerd als een mechanisme om ervoor te zorgen dat we die missie zouden erkennen en het is WAT WE HET MEEST GRAAG DOEN. Dat waar je blij van wordt, waar je passie voor hebt, dat je altijd wilt doen, waar je uren en uren mee kunt doen en blijven genieten… dat is JOUW MISSIE… Wat doe je het liefst? Leren? Zorgen voor kinderen of ouderen of zieken? De planten? Dieren? Verf? Zingen? Maak muziek? Onderzoeken? Machines uitvinden? Koken? Schrijven? kijk... daar ligt jouw missie in dit leven. Daarom wordt er gezegd dat God je in dit leven heeft gezonden om GELUKKIG te zijn ... natuurlijk! Door te doen wat je gelukkig maakt, vervul je je doel om te zijn gekomen! Is dat niet prachtig? Een absoluut almachtige en liefdevolle Schepper waardig.

Dus luister naar je Innerlijke Gids en kijk wat je het leukst vindt om te doen en DOE HET! wijdt u zich eraan. Als dit drastische veranderingen in je leven met zich meebrengt en je je zorgen maakt over waar de economische middelen vandaan zouden kunnen komen om het uit te voeren en jezelf ervan af te houden, onthoud dan dat je je engelen om hulp kunt vragen om je de weg te wijzen en zij toont u graag een stap naar de tijd om het te bereiken. Je antwoorden zijn ook te vinden in je Innerlijke Wezen, als je er naar weet te luisteren. Aartsengel Michaël weet wat het betekent om jouw levensdoel en dat van iedereen te vervullen. Hij is de begeleider van levensmissies net als de dirigent van een orkest die ervoor zorgt dat alle musici hun rol spelen. U kunt om hulp en begeleiding vragen.

Als een van de musici in het orkest ben jij essentieel en jouw deelname is net zo belangrijk als die van iedereen. Ieder van ons heeft een rol in het Vredesplan van de Schepper. Gelukkig omvat je levensdoel activiteiten en onderwerpen waarin je al geïnteresseerd bent en, als je nog steeds niet weet wat ze zijn, vraag het dan aan iemand die je kent en van je houdt. Deze persoon heeft gezien wat je het meest boeit en van daaruit kun je het gaan zoeken. Als je het vindt en jezelf toewijdt om het uit te voeren, zul je merken dat het zo opwindend en lonend is dat je 's ochtends vol energie en kracht wakker wordt, klaar om ermee door te gaan. Overvloed en voorspoed zullen je omringen en in je stromen omdat je veel tijd aan deze inspanning zult besteden en je enthousiasme om het te doen zal je tot een expert in het veld maken. "

 

Liefs Mercy