Nieuwsbrief 13


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 13
e Nieuwsbrief gaat over onze rol als Starseed.


Een bericht van Commandant Ashtar

 

Goede dag voor jullie mensen, ik kom met nieuws en vreugde. Het is mij ter ore gekomen dat jullie allemaal in een grote beproeving en vorm van verwarring en angst verkeren. Jullie zullen snel gaan begrijpen hoe het is om van galactische aard te zijn, om de galactische blauwdruk te dragen, aangezien deze op korte termijn zal worden geactiveerd. Staat u mij toe u te informeren dat uw Stellaire zusters en broeders van Licht verschillende vormen en formaten van informatie hebben gedownload voor elk individu op deze aarde. Alle sjablonen van Galactische aard ontvangen, of worden liever gebombardeerd, met meerdere codes en informatie van verschillende Galactische vlakken. Omdat dit voor elk individu verschilt, wordt geen enkel wezen vergeten of genegeerd. Jullie allemaal ontvangen de codes die het Hoogste Goed van de Mensheid en het ZELF dienen.

 

Beste Sterrenzaden: als je afstemt op mijn boodschap voor de mensheid: welkom en luister aandachtig voor verdere instructies.

 

De Arcturian Star Seeds ontvangen informatie van hun eigen Star over hoe de volgende generatie samenleving van hoge intelligentie en geavanceerde technologie kan worden geïmplementeerd. Elk individu van deze Galactische natuur is deze informatie aan het downloaden zodat binnen de volgende fase van dit Ascentieproces het uploaden kan beginnen.

 

De Andromeda Star-zaden ontvangen en uploaden codes om de oude matrix te formatteren zodat het nieuwe magnetische veld van de aarde kan worden geactiveerd. Jullie functioneren als rebooters die het veld van de aarde opnieuw opstarten. Je moed, geduld en ijver zijn nodig, evenals je helende vaardigheden.

 

De Pleiadian Star-zaden zijn enigszins blijvende uitdagingen omdat deze zielen erg gevoelig zijn voor de voortdurende chaos en drama. Ze zijn het meest verbonden met de mensheid met hun empathie en sociale vaardigheden. Deze Sterrenzaden worden geholpen bij de omschakeling op het niveau van Mensen. Dit betekent dat ze op planetair niveau werken en worden gedownload met de Codes van Solaris. Elke zonnevlam is een nieuwe download voor Pleiadische zielen, en ze kunnen tegenwoordig erg moeilijk te integreren zijn omdat de fakkels sterkere en hogere frequenties bevatten. De Pleiadiërs bieden de mensheid de mogelijkheid om harten en geesten te openen, wat hierin nu erg belangrijk is. Deze zijn aan het ontwaken en bereiden zich voor op de wederopbouw van een nieuw rijk, een nieuwe wereld of gemeenschap. Deze doen hun werk in het speelveld van de Mensheid: het dichtst bij de mensheid.

 

De Siriërs zijn de leiders van dit moment. Deze Sterrenzaden nemen als het ware de controle over en stappen naar voren. Deze zielen zullen de drang en de roeping voelen om "er iets aan te doen" en treden daarom op om de noodzakelijke veranderingen aan te brengen die tot stand zullen komen. We vragen alleen om het geduldig en integer te doen. Deze sterrenzaden worden gebombardeerd met nieuwe informatie, ideeën en codes van het Galactische centrum, zodat innovatieve ideeën op aarde kunnen worden geboren. Siriërs nemen in dit stadium een ​​leidende rol op zich en zijn geweldige genezers.

 

De Venusian Star-zaden downloaden codes van hun thuisplaneet Venus en helpen bij het proces van Liefde en mededogen. Deze zielen integreren de Hogere Liefdesvibratie om de mensheid hun eigen Goddelijke natuur te helpen begrijpen. Deze zijn actief op het gebied van de natuur en voelen de drang om woede, negativiteit, duisternis en haat te weerstaan. Er zal meer en meer compassie uit hun hart naar anderen stromen: laat dit toe aan degenen die door angst verloren zijn.

 

De Star Seeds van Vega en Orion zijn de bouwers en architecten van de Planetaire structuur. Terwijl we de aarde transformeren naar een kristallijnen structuur, zijn deze sterrenzaden verantwoordelijk en helpen ze dit belangrijke proces. Daarom zijn helderheid, focus en kracht een must. Deze sterrenzaden ontvangen dagelijks downloads en updates om de kristallijnen vibratie te integreren en transformeren dit via hun eigen voertuigen. Het is alsof hun voertuigen zelf een regeneratie verwerken en deze frequentie vervolgens doorgeven aan de aarde.

 

Alle andere met sterren gezaaide zielen op deze aarde verwerken elk hun eigen individuele proces van hoger ontwaken, omdat niemand wordt genegeerd. Elk sterrenzaad ontvangt dus hun persoonlijke coderingen en wekt datgene wat klaar is om geactiveerd te worden. Jullie helpen allemaal en spelen een rol sinds we overgaan naar het Aquariustijdperk.

 

Onthoud dat iedereen mee moet spelen en dat jullie allemaal je codes ontvangen.

 

Er komt een einde aan deze zorg, aan deze verwarring in de wereld. Elk individu is belangrijk en elke ziel neemt zijn eigen pad. Velen sterven in angst, vergeten wie ze zijn. Dat is de enige reden waarom een ​​ziel ervoor kiest om de leiding van angst te volgen. Onthoud altijd wie je bent; laat dit weten de leidraad zijn voor je verdere pad en blijf verbonden met het hart. Vergeet nooit wie je bent, door dit alles heen. We spreken snel voor meer.

 

Asteyu mayetra minata.

 

Liefs Mercy