Nieuwsbrief 15


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 15
e Nieuwsbrief is een bericht van de Galactische Federatie van Licht.


De grootste doofpot in de menselijke geschiedenis...
 
Onze vloot van massieve Galactische Federatieschepen die miljarden mensen huisvesten en honderden buitenaardse mensachtige wezens zoals Pleiadians, Arcturians, Andromedans, Lyrans, Draconians en nog veel meer.
 
De Galactische Federatie van Licht werd meer dan 4,5 miljoen jaar geleden opgericht om te voorkomen dat interdimensionale duistere krachten deze melkweg domineren en exploiteren. Op dit moment zijn er iets meer dan 200.000 aangesloten sterrennaties, confederaties of vakbonden. Ongeveer 40% zijn mensachtigen en de rest zijn verschillende vormen van levende wezens. De meeste leden van de Galactische Federatie zijn volledig bewuste wezens.
 
Lang geleden hebben de heilige Smaragden Orden van de Spirituele Hiërarchieën van deze melkweg een Grote Spirituele Raad van het Licht gesmeed. Tot deze heilige entiteit kwamen de grote Wezens van Licht die heilige kolonies creëerden in de sterrengroepen die jullie kennen als de sterrenbeelden Lyra, Kreeft en Tweelingen. Deze grootse Wezens vormden uiteindelijk een Liga van Licht, wiens huidige nageslacht de Galactische Federatie van Licht is. De Galactische Federatie staat ook onder toezicht van de Grote Blauwe Loge van de Schepping, wiens wonderbaarlijke Licht door deze Melkweg straalt vanuit een grote sterrenpoort die zich in het Sirius-sterrenstelsel bevindt. De Sirius sterrennatie is een trots lid van de Galactische Federatie.
 
De Galactische Federatie van Licht is samengesteld uit vele mensheden van vele werelden die toegewijd zijn aan het helpen van de Aarde om te ascenderen. Binnen de Federatie is het Ashtar Commando, een divisie waarvan de leden de enige missie hebben om te helpen bij het ascentieproces. Ze sturen spirituele gidsen, die spreken via een paar mensen in deze wereld, die hier op aarde een speciale missie hebben. Deze mensen met een missie zijn gewone mensen die net als iedereen zijn geboren; hun spirituele afkomst is echter niet inheems in deze wereld. Die mensen zijn lichtwerkers en sterrenzaden, wiens geesten afkomstig zijn uit verschillende werelden binnen de Federatie, zoals Lyra, Sirius, de Pleiaden, Andromeda Galaxy en talloze anderen.
 
Er zijn ook kinderen die vandaag de dag worden geboren, van wie het huidige lichaam al verder is ontwikkeld dan de meeste oudere mensen, en ze staan ​​bekend als 'Indigo's' en 'Crystal'-kinderen. En ten slotte zijn sommige zielen "walk-ins", waarbij de oorspronkelijke ziel die in een lichaam is geboren, verder gaat en een lichtwezen het achtergelaten lichaam binnenloopt.
 
We worden altijd geobserveerd en beschermd door de Earth Alliance en onze niet-aardse tegenhangers. De aarde is een van de meest heilige en gewilde planeten in ons universum en andere. Denk nooit dat ons iets slechts zal of zou overkomen. De Galactische Federatie van Licht is altijd hier bij ons en is nooit weggegaan. Vanaf nu alleen maar positieve mogelijkheden.
 
Het licht heeft het donker overtroffen. Planeet Aarde bevindt zich momenteel in het proces om volledig te worden bevrijd en elke man, vrouw en kind zal vrij zijn om te leven in overeenstemming met de Galactische Codex om een ​​positief leven te leiden met onbeperkte overvloed. Eenheidsbewustzijn is DRINGEND.
 
Vrede op aarde is ONVERMEIDELIJK.
Wereldwijde reset is ONVERMEIDELIJK.
Het eerste contact is ONVERMEIDELIJK.
 
Alles gebeurt nu en alles ontvouwt zich zoals gepland. Vertrouw op het proces en weet dat jullie allemaal goddelijke lichtwezens zijn.

*****************************

Hier onder staat een oefening die je kan helpen bij je evolutie:
 
Ga de natuur in en veranker jezelf in Gaia. Stel je voor dat je een boom bent en laat je wortels dieper en dieper in de aarde groeien.
 
Adem;
Haal diep, langzaam en lang in via je neus. En adem langzaam en lang uit via je mond.
 
Leg je voorhoofd op de grond en vraag Moeder Aarde om vergeving, laat Haar dan weten dat je Haar ook vergeeft.
 
Stuur haar je liefde, dankbaarheid en zegeningen.
 
Visualiseer de hemel op aarde.
 
Stel je een intergalactische samenleving voor waarin een groot aantal soorten vreedzaam naast elkaar leven.
 
Stel je met heel je hart voor dat je inherente overvloed zich manifesteert in je realiteit.
 
Sta Gaia nu toe om haar liefde naar je terug te sturen en je gouden wezen te overladen met Haar goddelijke zegeningen.
 
Voel Haar gouden licht in je lichaam stromen. Door je wortels in Haar grond, komt Haar licht je voeten binnen en beweegt het verder omhoog langs je benen, dijen, heupen en baant zich langzaam een ​​weg door je hele lichaam, elke cel van je wezen verlichtend, en je begint van binnenuit te schijnen.
 
Laat je licht zich verder door je lichaam uitstrekken en de ruimte om je heen verlichten. Met elke in- en uitademing schijnt je licht helderder en breidt het zich verder uit. Je licht verlicht nu het hele gebied om je heen. Met elke ademhaling verleng je je licht kilometers ver en tenslotte begint je hele stad te schijnen door de uitbreiding van je licht.
 
Er zijn velen van jullie in elke stad ter wereld. Je laat de wereld schijnen in goddelijk gouden licht.

*****************************
 
Dankjewel Lieve Lichtwerkers voor het mede mogelijk maken van de Hemel op Aarde, en voor je kracht en doorzettingsvermogen om hier te zijn.
 

Ik hou van jullie,
Liefs Mercy