Nieuwsbrief 2

14.03.2021


💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 2e Nieuwsbrief gaat over Bewustzijn.

 

De Melkweg is een enorm veld van lichtenergie dat ons allemaal zal beïnvloeden. De Schumann-resonantie van 7,83 Hz, die het elektromagnetische veld van de aarde meet, stijgt momenteel sinds 2012. Wetenschappers hebben ook gemeld dat onze planeet dichter bij een nulpunt in ons magnetisch veld komt. Volgens filosoof-wetenschapper Ervin Laszlo is de Akasha-kroniek een bekend wetenschappelijk fenomeen, maar wordt het door kwantumfysici onder een andere term gekend. Deze term is het nulpuntveld. Wanneer het menselijk brein directe toegang heeft tot het nulpuntveld, bevat het vrijwel onbeperkte informatie.

Het belangrijkste vereiste portaal is de pijnappelklier. De pijnappelklier wordt ook wel het derde oog genoemd. En het wordt het derde oog genoemd omdat het, vrij letterlijk, een derde oog is dat je in je hersenen hebt. De pijnappelklier kan verkalken en het is belangrijk om zuiver water en biologisch voedsel te drinken, frisse lucht in te ademen, je immuunsysteem een ​​boost te geven, de natuur in te gaan en je leven niet te laten overvallen en leiden door stress. Meditatie kan de bio-elektrische energie activeren en je kunt deze energie naar de pijnappelklier leiden, deze stimuleren en helpen openen. Activering van de pijnappelklier brengt een meer significante verbinding met de natuurlijke wereld, verhoogt de helderheid, intuïtie, focus, hogere creativiteit en de bereidheid om het 3D-bewustzijn los te laten en onze geest te openen voor de 5D-gemoedstoestand. We leven allemaal op dezelfde planeet en zijn omgeven door dezelfde wereld, hoewel onze perceptie ervan zal verschillen, afhankelijk van de bewustzijnsstaat waarin we ervoor kiezen om de dingen te zien. Degenen die het leven vanuit een 3D-toestand waarnemen, zullen hun reis heel anders afleggen dan iemand die dingen vanuit een 5D-toestand waarneemt.

3D-bewustzijn is dingen bekijken vanuit een puur fysieke staat. Je wordt gezien als een individu dat gescheiden is van anderen. 3D gaat over de survival of the fittest, je identificeert je aan de hand van de materiële bezittingen die je bezit, je geld en status. Dingen worden gezien als contrasten van dualiteit, het is goed of slecht en het leven is één grote wedstrijd. Het gaat over schaarste, het geloof dat er niet genoeg is voor iedereen en sommige mensen moeten het missen. Voldoening wordt gevonden in het verdienen van geld en sociale status. Je zit vast in je waarden, overtuigingen en oordelen, je denkt dat je geen macht hebt over je realiteit en wat er op je pad komt in het leven is puur willekeurig, toeval en geen verlangen om dieper te graven naar wijsheid. Er is vreugde in het leven vanuit het 3D-bewustzijn, maar het gaat altijd met de keerzijde van pijn en diepere emoties die enorm lijden veroorzaken. Het verschuiven naar de 4-dimensionale staat is de "poort" naar de 5e. In 4D keer je terug naar de 3D-toestand, maar je kent het lijden en zal snel willen ontsnappen. Als je eenmaal hoger bent verschoven, zelfs als je de 3D-deur opent en de duisternis en leegte observeert. In 4D zijn je gedachten krachtig en kunnen ze de manier waarop de werkelijkheid wordt waargenomen, veranderen. Dualiteit en het idee van goed en slecht wordt nog steeds ervaren, maar er zit meer mededogen en begrip achter, bewustzijn en oordeel.

U kent het belang van gezonde voeding, hoogfrequente voeding, meditatie en het leiden van een gezonde levensstijl. Wat je aan je lichaam toevoegt, wordt belangrijk en er is een verlangen om aandacht te schenken aan hoe je acties de omgeving en de mensen om je heen beïnvloeden. Je hebt een sterk verlangen om je passie te volgen en anderen van dienst te zijn. Je intuïtie is geactiveerd, je potentieel is onbeperkt, je bent open en expansief. Als je eenmaal een 5D-bewustzijnsstaat hebt bereikt, is het erg moeilijk om terug te gaan naar een 3D-staat. U kent het lijden en de achtervolgende illusies. Dit is het niveau waarop je begrijpt dat je met alles verbonden bent. Het leven wordt een avontuur van groei, geen lijden meer en er bestaat niet zoiets als goed of slecht, geen dualiteit. Liefde en mededogen zijn de ultieme waarden en je hebt geen oordeel meer. Je begrijpt dat iedereen gelijk is en op zijn eigen levenspad. U zoekt uw waarheid en volgt uw vreugde.

Momenteel verschuiven we naar een veel hogere vibratie op de planeet. Sommige mensen verzetten zich sterk en anderen voelen de roeping intens. Deze hogere vorm van energie heeft ervoor gezorgd dat mensen een verschuiving in hun bewustzijn en hun perceptie van de werkelijkheid hebben ervaren. Dingen die ze 3D-bewustzijn achtervolgden voor geluk, kunnen nu leeg of nep lijken. Dit energieveld zal ervoor zorgen dat de meeste mensen van het lagere "3D-bewustzijn" naar een meer verlichte 5D-realiteit gaan. Sommigen zullen strikt vasthouden aan de oude 3D-paradigma's van lijden. We moeten allemaal onze vooroordelen over de werkelijkheid en beperkingen van wie we denken te zijn doorbreken om de sprong naar 5D te maken. De aarde ascendeert door een monumentale verschuiving van bewustzijn naar de 5e dimensie. Het nieuwe paradigma van de 5D is een magische staat van de geest. Het is een plek van harmonie, geluk en onderlinge verbondenheid, waar al het leven wordt gerespecteerd en gekoesterd. Voorbij is de loskoppeling van je goddelijke bron. Je leeft in afstemming, je doel is niet om te malen en te enten voor een of ander materieel resultaat, maar om de overvloed van dit universum te verkennen, om te leren, te evolueren en te groeien. De 5D-bewustzijnstoestand draait op eenheidsbewustzijn en respect voor elkaars individualisme, uitgestrektheid, hoger perspectief, weten, bewustzijn en liefde.

Liefs Mercy