Nieuwsbrief 3

27.03.2021


💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 3e Nieuwsbrief is een bericht van de Arcturians.

 Beste lezers, welkom bij onze boodschap die bedoeld is om hoop, aanmoediging
en informatie te brengen in ieders steeds verdiepende zielsreis. Alles verloopt volgens plan. Vrees nooit dat het Goddelijke Plan kan worden gemanipuleerd of gestopt door degenen die dat willen, want er is maar Eén Kracht en die kracht wordt niet beïnvloed door driedimensionale geconditioneerde activiteiten. Dit zijn tijden van enorme verandering : waarin veel veranderd waaraan de wereld gewend is geraakt. Degenen die wachten tot alles weer precies is zoals het was, zullen teleurgesteld zijn. Naarmate het collectief spiritueel evolueert door de aanwezigheid van steeds meer hoogfrequent Licht op aarde, zullen materiële uitdrukkingen in alle facetten van het leven beginnen te reflecteren. 

De ware essentie van alles wat je als materieel ziet, is in feite spiritueel, maar de spirituele realiteit wordt in de dichte energie van de derde dimensie als materieel gezien. Hoe het wordt geïnterpreteerd, hangt af van het persoonlijke en collectieve bewustzijn dat de interpretatie uitvoert, die op dit moment snel verandert. Ideeën, uitvindingen en praktijken in de wet, geneeskunde en religie enz. Zoals u ze hebt leren kennen, zijn gebaseerd op overtuigingen van dualiteit en scheiding. De basis van veel van deze dingen zal beginnen af ​​te brokkelen als mensen ze vanaf nieuwe en hogere niveaus zien. Omdat het onderliggende idee van hen echter spiritueel is, blijft hun ware essentie intact, alleen verandert hun oude vorm. Nieuwe en hogere vormen die het evoluerende spirituele bewustzijn van de aarde weerspiegelen, zullen zich spoedig manifesteren. Lang geleden werden hogere vormen van veel ideeën aan de aarde gegeven, maar deze werden voor de meerderheid achtergehouden en expres geheim gehouden door degenen die de mensheid in slavernij wilden houden. Om de controle te hebben over de mensheid. Naarmate ideeën als vrije energie algemeen bekend worden, zal het leven voor iedereen gemakkelijker worden.  


Stuur licht naar de wereld, naar degenen die lijden en naar alle zogenaamde "vijanden". Visualiseer licht in iedereen die je ziet of waar je aan denkt. Van sommigen zie je misschien maar een klein puntje licht en bij anderen een grote lichtbol, maar onthoud altijd dat ze allemaal Goddelijk Licht bevatten, zelfs als het verborgen is achter schaduwen van valse concepten en overtuigingen. Dit is waarom je op dit moment naar de aarde kwam. Licht dooft altijd schaduwen omdat schaduwen geen substantie hebben. Schaduwen zijn simpelweg de afwezigheid van licht, verschijningen gevormd door dualiteit en scheiding die geen eigen goddelijke energie hebben om ze in stand te houden en in stand te houden. Het geheim van persoonlijke en wereldwijde ascensie is om te stoppen met het voeden van illusies en de realiteit te laten manifesteren.

Wij zijn de Arcturian Group

Liefs Mercy