Nieuwsbrief 4

08.04.2021


💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 4e Nieuwsbrief is een ACTIE onderneem bericht!


In deze nieuwsbrief: Doe aangifte tegen Rutte c.s. en steun Artsen voor Waarheid!
Ik doe mee ! Jij ook ?


Je kunt strafrechtelijk aangifte doen tegen Rutte en de zijnen! Specialisten van Artsen voor Waarheid hebben met hun advocaat een gedegen document opgesteld waarmee Mark Rutte en de andere verantwoordelijken voor de coronamaatregelen het waarschijnlijk erg moeilijk gaan krijgen. Wij steunen de actie van Artsen voor Waarheid van harte en roepen jou op om daaraan deel te nemen.

De aangifte tegen Rutte en zijn medeplegers zet onderbouwd uiteen hoe zij uitvoerders zijn van een plan van de allerrijksten der Aarde om wereldwijd een nieuw bestuurssysteem in werking te stellen. De verdachten doen dit willens en wetens en brengen de Nederlandse bevolking ongekende schade toe. Met het document dat Artsen voor Waarheid heeft opgesteld, doe je aangifte van strafbare feiten (misdrijven tegen de menselijkheid) die door middel van de coronamaatregelen tegen jou en de rest van de Nederlandse bevolking zijn gepleegd en vraag je via de politie aan het Openbaar Ministerie om naar deze strafbare feiten een onderzoek in te stellen. Het doel van dit onderzoek is strafvervolging.

Slagen wij er met Artsen voor Waarheid in om met z’n honderden of zelfs duizenden aangifte te doen bij de politie, dan neemt de druk op Rutte en de anderen om de coronamaatregelen in te trekken aanzienlijk toe. De politie is wettelijk verplicht om jouw aangifte middels een proces-verbaal op te nemen. Het door Artsen voor Waarheid opgestelde document is iets wat je in papieren vorm inlevert op het politiebureau. Het bestaat in totaal uit ruim vierhonderd pagina’s. Wil je dit document door een kopieerwinkel laten printen en inbinden, dan ben je al snel € 50,- kwijt. Wij kunnen jou een veel goedkopere optie aanbieden waarmee je ook nog eens Artsen voor Waarheid steunt.

Aangifteboek: 418 pagina’s, gebonden
Prijs: € 17,50
Inclusief: € 5,- verzendkosten,
€ 5,- donatie aan Artsen voor Waarheid
en € 1,00 bedrijfs- en administratiekosten

Doe je mee aan de actie, dan betaal je dus € 17,50, waarvan € 5,- naar de bankrekening van Artsen voor Waarheid gaat. Je bent dus én voordeliger uit én donateur van Artsen voor Waarheid, die je daarmee helpt om haar goede werk voort te zetten! De Bond heeft zelf géén financieel belang bij jouw deelname aan deze actie. 


Heb je vragen? Zie dan onze sectie ‘Vraag en antwoord’ hier. Heb je na het lezen van alle uitleg nog steeds vragen, neem dan contact met de Bond op. Je kunt hier je bestelling van één of meer aangifteboeken doen. 

*** Bestellen aangifteboek

Vul hieronder jouw gegevens in en geef aan hoeveel exemplaren van het aangifteboek je wilt ontvangen. We raden je aan om tenminste twee exemplaren te bestellen. Eén aangifteboek moet je op het politiebureau inleveren, het andere kun je dan voor jezelf bewaren. Je kunt overwegen om ook exemplaren te bestellen voor familie en vrienden, die je dan de kans geeft om kennis te nemen van feiten over de coronamaatregelen die ze nu waarschijnlijk nog niet kennen. Dit kennisnemen van deze voorheen onbekende feiten kan voor hen aanleiding zijn om óók aangifte tegen Rutte c.s. te gaan doen ***

Natuurlijk heeft de Bond zijn eigen rechtszaken inzake de coronamaatregelen te gaan. Binnenkort krijgen deelnemers aan de Corona-actie een update. De strijd voor het herstel van onze samenleving winnen we niet zomaar. Onze Corona-actie zal naar verwachting in belangrijke mate aan dit herstel bijdragen en de Bond denkt dat een massale aangifte tegen Rutte en zijn medeplegers hier eveneens aan zal bijdragen. De Bond volgt met zijn Corona-actie en Stemmen Onder Voorwaarden in eerste instantie een civielrechtelijke route. Artsen voor Waarheid volgt direct een strafrechtelijke route. Het is belangrijk dat we alle kansen benutten om onze macht terug te nemen en de tirannie te stoppen. Dit is wat wij te doen hebben.

Overigens heeft Willem-Alexander in zijn functie van koning tot twee keer toe in een toespraak te kennen gegeven dat de Nederlandse bevolking wat hem betreft een opdracht te vervullen heeft. Op 31 maart 2021 te Den Haag zei hij (vertaald uit het Engels): ‘Laten we niet  tolereren dat de coronapandemie wordt gebruikt als een excuus om de fundamentele vrijheid en mensenrechten waar ook ter wereld in te perken.’ Op 4 mei 2020 te Amsterdam zei hij, verwijzend naar de situatie in Nederland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: ‘Het minste wat we kunnen doen is: niet wegkijken. Niet goedpraten. Niet uitwissen. Niet apart zetten. Niet ‘normaal’ maken wat niet normaal is. En: onze vrije, democratische rechtsstaat koesteren en verdedigen. Want alleen die biedt bescherming tegen willekeur en waanzin.’ 

De dienstdoende agent heeft eens zijn eed of belofte van trouw aan de koning afgelegd. Overweeg daarom om bovengenoemde citaten geprint mee te nemen ter motivatie van de aangifte. De toespraken zijn in pdf te downloaden:
Videoboodschap 31 maart 2021
Toespraak herdenking 4 mei 2020

 

Liefs Mercy