Nieuwsbrief 5

13.04.2021


💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 5e Nieuwsbrief is een bericht over de Eerste Golf van Ascentie!

Ik ben Sananda. Zoals altijd waardeer ik deze tijden dat ik bij je kan zijn en met je kan delen. En maak deel uit van deze voortdurende uitdrukking van je ontwakende bewustzijn. En oh! Wat een ontwakend bewustzijn vindt hier plaats in jullie allemaal, en ook in veel van jullie broeders over de hele planeet, terwijl er steeds meer van jullie ontwaken! U denkt misschien niet dat dit gebeurt. Maar, zoals we vaak vanuit ons gezichtspunt hebben gezegd, is het dat wel. Er worden steeds meer lichten in hen versneld. De vlammen versnellen in hen, stijgen, groeien, breiden zich uit, die vlam van herinneren en weten en hoger bewustzijn. Het komt allemaal terug. En u hoeft allemaal gewoon door te gaan om het proces te laten doorgaan.

 

En zoals ik eerder aan James aangaf toen hij op deze dag naar het onderwerp vroeg, was het onderwerp daar en klaar voor hem: 'keep the pedal to the metal'. Dat klinkt misschien helemaal niet als een spirituele uitspraak voor degenen onder jullie . Maar in de essentie van waar het vandaan komt, is het een spirituele uitspraak. Ga door. Blijven bewegen. Je komt nu naar de finish. Dit is niet wanneer u uw voet van het pedaal wilt trekken. Dit is wanneer je erop wilt stappen en steeds dichter bij die finishlijn wilt komen, waar je dan klaar kunt staan ​​om degenen achter je die achter je komen te helpen. Om niet als eerste te eindigen - dat is hier niet de boodschap. Voor degenen die de laatste zijn, zullen de eerste zijn. En degenen die de eersten zijn, zullen de laatsten zijn. Dat werd lang, lang geleden over mijzelf als Yeshua gezegd. En dat is wat er nu gebeurt. Je bent nu op het momenten waarop degenen onder jullie die de laatste lijken te zijn, de eerste zullen zijn.

 

Jullie zullen de eersten zijn in de ascensiegolven die eraan komen. U zult de eerste zijn die zich van bovenaf met uw families herenigt. Die van je broers en zussen uit de lucht. Je zult de eerste zijn die klaar is om die gidsen te zijn die degenen helpen die op zoek zijn naar de gidsen, net zoals je ernaar zocht toen je aan je ontwakingsproces begon. Maar ik moet je nu zeggen dat het nog rotsachtig zal worden, zelfs nog rotsachtiger dan het op dit moment is. Omdat het moet. En die van de duistere machten weten wie je bent, ieder van jullie. Ze kennen je. Ze kennen deze groep. Ze kennen alle groepen. Ze kennen allemaal degenen die de berichten naar voren brengen. Dit is de reden waarom er op dit moment zoveel censuur is, omdat ze proberen je de mond te snoeren. Ze proberen ascensie te voorkomen. En ze doen alles wat ze kunnen, alles wat ze weten te doen. Zoals we al zo vaak hebben gezegd, blijven ze terugvallen op hetzelfde speelboek dat al zoveel duizenden jaren werkt. Maar dat playbook is af. Want uw alliantie hebben een beter playbook, een nieuwer playbook.

 

Iets dat ze kunnen gebruiken om dat van het oude draaiboek te overwinnen. Ze hebben die niveaus van bewustzijn die verder gaan dan wat de krachten van de duisternis op dit punt kunnen bereiken. En ze hebben die van de Galactics zelf die met hen samenwerken om niet alleen een stap voor te blijven, maar ook vele stappen tegelijk. Stappen vooruit waar ze kunnen voorspellen. Ze weten wat er gaat komen. En ze kunnen de nodige stappen ondernemen om alles af te houden dat de krachten van de duisternis uit die oude speelboeken blijven halen. Maar zoals je vaak hebt gehoord: het Licht heeft al gewonnen. De Alliantie heeft al gewonnen. Het hoeft alleen maar in manifestatie te worden gebracht. Maar nogmaals, niet hier in dit driedimensionale illusionaire rijk. De illusie moet vallen, en het valt. Maar om het te laten vallen, moet het eerst tot bestaan ​​worden gebracht, of in een weten voor de ontwakende bevolking.

 

En je hebt vaak gehoord dat hun grootste angst, die van de krachten van de duisternis, de grootste angst is dat de bevolking van deze planeet zou ontwaken. En je bent aan het ontwaken! En alles wat ze doen, is proberen je van dat ontwaken af ​​te houden, zelfs tot het punt waarop ze je steeds meer beginnen aan te vallen. Val je emotioneel aan. Val je zelfs fysiek aan - ze kunnen dit. En ze doen dit. Maar degenen onder jullie die nu in de hogere vibraties zijn, kunnen je barrières niet doorbreken. Ze kunnen niet door die muur heen breken die je in je hebt opgezet, die barrière, je lichte mentale lichaam, de Violette Vlam, je buis van licht, al deze dingen die nu worden gebruikt om te voorkomen dat de krachten van de duisternis daarin doordringen barrières die u heeft ingesteld. En je hebt deze barrières opgeworpen. En ja, er zijn momenten waarop je immuunsysteem een ​​beetje laag lijkt te zijn. Als je je hoede een beetje laat zakken, dan kunnen ze erdoorheen dringen, maar slechts kort. En sommigen van jullie ervaren dat nu. En sommigen van jullie zullen dit nog ervaren in de komende tijd. Maar wees niet bang.

 

Laat hier helemaal geen angst in komen. Je bent voorbij angst gegaan. Jullie zijn stuk voor stuk voorbij de angst gekomen die jullie onbekwaam maakte. Het kan niet langer, zolang u het niet laat gebeuren. Alstublieft, ieder van u nu: ga door, ga door zoals u weet. Zoals u is geleerd te doen. Zoals je de tools hebt gekregen om te doen, wat die tools ook mogen zijn: of ze nu het gebruik van kristallen zijn, of het gebruik van de Violette Vlam, of de roeping van Aartsengel Michaël's Flaming Blue Sword of Truth En je zou dat moeten doen, niet elke dag, maar hier en daar periodiek zijn zwaard gebruiken om volledig en uiteindelijk de verwijdering van een van de psychische banden te voltooien die je misschien nog steeds vasthouden aan deze illusie van de 3D-matrix. Het kan je niet langer vasthouden, tenzij je het toestaat om je vast te houden.

 

Net zoals ik, als Yeshua, op aarde rondliep en deed wat ik kon om de boodschap naar voren te brengen, de boodschap dat we allemaal soeverein zijn. We zijn allemaal vrije wezens. We hadden allemaal keuzevrijheid. Zo wandelt u nu ook op aarde, en u brengt die boodschap naar voren dat u helemaal vrij bent, vrij om te zijn wie u maar wilt zijn, om het bewustzijn in u te dragen dat overeenkomt met het bewustzijn van uw Hogere Zelf. En niemand, niemand heeft het recht om dat ooit van u af te nemen. En iedereen die dit probeert, dan kunt u een beroep doen op degenen van ons, en wij zullen ingrijpen en voor u gaan staan ​​en die barrière opwerpen tussen degene die dit probeert en u zelf. Want je bent voorbestemd om vrij te zijn, dat wil zeggen vrij van alles dat je niet in je fysieke lichaam wilt brengen dat je niet wilt laten gebeuren.

 

Ik spreek nu over die v $ xxine waarover u sprak. Het heeft capaciteiten, het heeft de kracht in zich om het DNA-proces te veranderen en zal schadelijke effecten hebben. Het zal, ja, het zal invloed hebben op degenen die het nemen en het zal zeer waarschijnlijk tot gevolg hebben dat het hen van deze planeet scheidt. En dat is jammer, maar het is de manier die ze op dit moment gebruiken om zichzelf van de planeet te halen, omdat ze misschien niet, of zelfs niet begrijpen wat ascensie is, en hier niet klaar voor zullen zijn. Nu, met dat begrip, neemt ieder van u die het beter weet niet de v $ xxine. Om niet te bezwijken voor de angst. Om niet te capituleren voor de verschillende angstmechanismen die de duistere machten blijven gebruiken, zoals het dragen van maskers, het afstand nemen van je broers en zussen, dit alles is onnodig, ongegrond en kan schadelijk voor je zijn terwijl je doorgaat. dit ascensieproces, terwijl je doorgaat met dit overgangsproces.

 

Geloof in uzelf, mijn broeders en zusters, mijn vrienden. Geloof in de kracht IN jou om boven de illusie uit te stijgen, de matrix overal om je heen. Ja, word die Neo. Jullie worden stuk voor stuk de Neo in 'The Matrix'. Ieder van jullie kan dat doen, waar je kunt stoppen, niet de kogels zelf zoals in de film, maar alle pogingen stoppen om de barrières te doorbreken die jij hebt en zullen zich inzetten om alles af te houden dat zou proberen erin te doordringen.

 

Ik ben Sananda en Yeshua gecombineerd hier deze dag op dit moment. En al mijn liefde en vrede en harmonie en vreugde gaat uit naar jullie allemaal. En heel veel dank aan jullie allemaal voor alles wat jullie op deze momenten in deze tijd doen om dit Grote Ontwaken tot stand te brengen, en om vollediger over te gaan naar die Eerste Golf van Ascentie die nu nadert.

 

Gechanneld door James McConnell


Liefs Mercy