Nieuwsbrief 6

17.04.2021


💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 6e Nieuwsbrief is een bericht van de Pleiadische Hooge Raad!

De Pleiadische Hoge Raad spreekt: Gegroet, ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad, en ik ben verheugd terug te zijn via dit kanaal. Ik heb vandaag een bericht voor de mensheid. 

Ik wil jullie er allemaal aan herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Zoals je inmiddels weet, zijn je herinneringen lang geleden gewist door de duistere entiteiten. Iedereen die als mens op deze planeet verblijft, kwam uit verschillende sterrenstelsels, melkwegstelsels en universums. Je hebt een belofte gedaan voordat je hier aankwam om Moeder Aarde te helpen bevrijden van de Reptielen en Draco's. Nu komen nieuwe energieën en tijdlijnen op een lijn in een Goddelijke Orde om je te helpen je vaardigheden te herwinnen door naar hogere frequenties te gaan. De mensheid als Collectief Bewustzijn realiseerde zich nog niet wat hun eigen ware kracht was, die de uitkomst van deze wereld kan veranderen en de corrupte zielen moeiteloos kan verwijderen, omdat ze bang zijn voor het Licht, en ze kunnen niet in de hoge vibraties zijn.

Alles komt samen in een perfecte afstemming, het menselijk ras moet hun macht en hun lot weer in eigen handen nemen om zichzelf te bevrijden van deze slavernij, die te lang duurde zoals jullie allemaal weten. Ondertussen moet u weerstand bieden aan de Nieuwe Wereld Orde voor wat ze u proberen op te dringen en wees u er alsjeblieft van bewust dat vaccins gevaarlijk zijn voor mensen, aangezien het nanotechnologie bevat die is opgezet om het menselijk lichaam te vernietigen. Daarom is het erg belangrijk om nu de controle over je eigen leven te nemen en niet te lang te wachten, want elke minuut is cruciaal voor deze Nieuwe Wereld. Jullie hebben allemaal de innerlijke kracht in je om deze taak te volbrengen om jezelf uit deze 3D-gevangenis te bevrijden.

Het is heel belangrijk om te herwinnen en te begrijpen dat je een Goddelijk Wezen van Licht bent en dat je hier naar dit deel van de Melkweg bent gekomen om een ​​hoger doel te dienen. De missie is heel eenvoudig om Licht en Liefde naar Gaia te brengen en leiders te worden voor anderen die nog slapen en hen te helpen het Licht te zien. 

Ik ben van de Pleiadische Hoge Raad, dus ik word de hele tijd ingelicht over de situatie op aarde. Ik ben geselecteerd om de leiding te hebben over de Hoge Raad, dus ik ben bezig met het maken van plannen en voorbereidingen voor de landing van onze Pleaidian Vloot na de bevrijding van Moeder Gaia. Mijn team van raden gaat helpen om wereldwijd Lichtcentra op te richten en te helpen bij andere humanitaire projecten. Ik ben opgewonden dat we onze zusters en broeders persoonlijk kunnen bijstaan. Er komen nieuwe tijden aan en we zijn erg blij met de aanstaande transformatie die al aan de gang is, zoals het redden van veel kinderen, sekteleden worden gevangengenomen, de verwijdering van de Dark Ones die misdaden tegen jullie beschaving hebben gepleegd, arrestaties van negatieve overheidsfunctionarissen. Ook kunnen er geen nieuwe Duistere Krachten deze planeet betreden, ze zijn verbannen en worden afgesneden door onze Galactische Vloten.

Uw media zullen volledig worden ontmanteld omdat ze niet waarheidsgetrouw zijn en liegen tegen de mensen, en zullen worden vervangen door de waarheid, en er zal geen behoefte meer zijn aan de massamedia. Oude tijden zullen verdwijnen en er zal een nieuwe mooie toekomst komen. Wees alsjeblieft erop voorbereid dat je leven zo drastisch verandert en dat je het gevoel krijgt dat je in een sciencefictionfilm leeft. Je zult je oude 3D Matrix-leven heel snel vergeten zoals het nooit eerder bestond, alleen avonturen en vreugde zullen deel uitmaken van je dagelijkse leven. Ik ben blij voor de mensheid en herinner je eraan om geduldig te zijn en niet ontmoedigd te raken als de veranderingen niet snel genoeg komen. Je moet ons geloven, dat deze realiteit elke dag meer en meer verpletterd wordt, en niemand kan het meer stoppen, daar kun je zeker van zijn. Dank u.

Blijf alsjeblieft altijd in het licht.

Ik ben Mira van de Pleiadische Hoge Raad

Gechanneld door Erena Velazquez

 

Liefs Mercy