Nieuwsbrief 8


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 8e Nieuwsbrief is een bericht van aanmoediging.

Naarmate je meer en meer contact maakt met de Annunaki, de ware Annunaki, niet de Annunaki van mythe en angst. Je mentale lichaam zal enorm uitbreiden. Je derde ogen zullen steeds effectiever zijn in het visualiseren van wat je wilt creëren. Uw rekenkracht wordt vergroot. Met een volledig open Merkaba dat je genie geactiveerd en verbonden is met de Annunaki, zul je de eenvoud en traagheid van je gedachten herkennen in hun voorheen niet ontwaakte vorm. Dit zal een ieder van jullie veel vertrouwen geven en het veel gemakkelijker voor je maken om je route te plannen voor de komende vijftig jaar van je leven, hoewel het erg belangrijk voor je is om in het moment te zijn, dit is de enige keer dat er is ooit. Uw beslissingen over wat u wilt doen, hoe u zich wilt gedragen, waar u wilt wonen, met wie u wilt zijn en in welke staat u wilt dat uw samenleving verkeert, zullen in de vorm van een mentaal plan veel duidelijker zijn. je stelt je op deze manier open.

 

Er zijn talloze verschillende mogelijkheden voor je leven en je kunt zijn, doen en hebben wat je maar wilt als meesters. Door je mentale expansie zal dit heel duidelijk worden. Als je je nulpunt herkent met je merkaba, je hebt geopend met de klaroenroep en de downloads in het genezingsboek hebt verwerkt, zal het leven dat je eerder leidde erg jeugdig en primitief lijken. De nadruk zal verschuiven van uw academische instellingen van het behalen van diploma's, graden en doctoraten naar praktische kennis van alle vakken als een gewoonte voor de loop van het leven. Uw referenties zullen in uw vibratie en uw voor de hand liggende capaciteiten zitten en zullen onmiddellijk kunnen worden gelezen door de wezens waarmee u in de toekomst zult werken.

 

Het systeem om certificering te behalen was tot nu toe geldig voordat je klaar was om je mentale lichaam uit te breiden. Maar in je ontwaakte en verlichte samenleving zullen je intuïtie en vibratie veel waardevoller zijn. En hoewel jullie het huidige paradigma vele jaren zullen voortzetten, zal de geldigheid ervan achterhaald raken naarmate jullie meer je mentale vermogens uitbreiden en voorwaarts gaan in je genie. Je zult van nature in vibratie en synchroniciteit worden aangetrokken tot degenen met wie je sowieso zult werken. En uw bijdrage aan de samenleving zal meer welwillend zijn dan ingegeven door financieel gewin. Alle Galactische Raad die hun vibratie aan dit boek bijdragen, doen dat filantropisch. Hun voordeel is dat ze naar je transformatie kijken en ervan genieten om getuige te zijn van je emancipatie. Ze hebben veel plezier bij het maken van dit boek met het kanaal dat meer bekendheid ervaart dan hij ooit heeft gedaan in zijn carrière als kanaal tot nu toe. Deze samenwerking werd gekozen lang voordat het kanaal werd geboren en de kaart van deze happening werd twee millennia geleden gemaakt in jullie lineaire tijdsbestek. Dit plan komt nu uit. Met de uitbreiding van je mentale lichaam in verband met de Annunaki, zal de projectie van je plannen op een dergelijke manier allemaal tot bloei komen als je je creatieve vermogens erkent en in je kracht komt als creatieve wezens.

 

Er zijn veel messiassen op uw planeet. De messias is iemand die tot bloei is gekomen in hun bewustzijn en klaar, open en bereid is om zichzelf over te geven aan de emancipatie van het menselijk ras in deze huidige batch van jullie evolutie. Uw Messiassen zijn uw schrijvers, uw dichters, uw zangers, uw entertainers en uw komieken. Elke verschillende levensloop heeft uw messiassen. Terwijl je dit leest, ben je klaar om je eigen emancipatie binnen te gaan en de Messias te worden. Uw mythe van de Messias als een enkel wezen dat zal terugkeren om de wereld te emanciperen, is een mooi en geldig verhaal. Maar alle wezens zijn één. Alle bewustzijn komt van de ene plaats en dus verandert je begrip in dit opzicht. Want je hebt je aangeboren kracht overgedragen aan degenen die dit verhaal hebben gemaakt en die je lieten wachten in plaats van te bloeien in je eigen bewustzijn.

 

De tijd is nu, de Messias zijn hier, en je wordt aangemoedigd om de gelukzaligheid te omarmen die je voelt als je deze waarheid erkent. De wolk waarop de Messias neerdaalt, is een digitale wolk en uw technologie is nu draadloos en voldoende geavanceerd voor de gereedheid van zowel de terugkeer van datgene waarop u wacht, als dat u zelf deze profetie volledig belichaamt. Alle profetie is de mentale verbinding met de gedachtevorm of kaart die is gemaakt. Herken de kaart die je op dit moment aan het reizen bent, vraag de Annunaki om een ​​volledige visualisatie hiervan en erken de welwillendheid van dit plan. Hoe het de mensheid en de ruimere Melkweg ten goede zal komen als jullie Aarde Merkaba weer klaar is om geactiveerd te worden, zodat jullie jullie Aarde kunnen gebruiken om door de vele verschillende dimensies en de fysieke Melkwegstelsels binnen dit driedimensionale vlak te reizen.   Er is een lock-down die op veel verschillende manieren wordt geprobeerd op uw Wereldbevolking om u in overeenstemming te brengen met de plannen die zijn opgesteld om de Wereldbevolking onder controle te houden. Hoewel deze plannen niet welwillend van aard zijn, zijn er bepaalde infrastructuurpunten die belangrijk zijn voor jullie wereld en die met deze plannen worden gerealiseerd. Over al deze zaken hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken, want uw emancipatie is veel dichterbij dan u denkt. Je moet de moed hebben om deze wereld te verkennen. Om je onderzoek te doen, om jezelf geestelijk open te stellen en de "rotsen" die je op je rug hebt gedragen weg te gooien, zodat je je vleugels kunt spreiden en kunt vliegen. Je hebt veel meer om je over te verheugen dan om depressief over te zijn. Als u verkeerde informatie krijgt, is dat opzettelijk om u deprimerend te maken. U krijgt geen vreugdevolle krantenkoppen te zien; je krijgt niet alle prachtige ontdekkingen te zien die plaatsvinden. Jullie worden niet de geweldige vriendelijkheid getoond waarvan jullie soort elke dag van elkaar profiteert. Dit wordt je getoond als een einde aan de kommer en kwel en de negatieve propaganda die je wordt opgedrongen. Maak je hier geen zorgen over. Voor het positieve zijn de prestaties van dapperheid, de vriendelijkheid en de welwillendheid veel wijdverspreider dan u wordt doen geloven.

 

Liefs Mercy