Nieuwsbrief 9


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,

deze 9e Nieuwsbrief is een bericht uit de Toekomst.

 
Neem alsjeblieft de tijd om naar deze boodschap te luisteren en kies ervoor om anders te zijn, om de Nieuwe Energie Mens te zijn.
 
Het is een boodschap uit de toekomst die werd afgeleverd in wat we waarnemen als ons verleden.
 
Wij zijn de verandering waar we op hebben gewacht!
 
"Zie je, mensheid, mensen, je hebt lang naar de verkeerde plek gekeken. Je hebt naar je leiders gekeken, naar je regering, naar de externalisering van gebeurtenissen om je wereld compleet te maken. Heb je het gevonden? Heb je de regeringen van deze planeet Aarde – of ze nu Amerikaans, Europees, Aziatisch of Afrikaans zijn – hebben ze je gegeven wat je wilde? Hebben ze je gegeven wat ze je beloofden? Hebben ze het leven gemanifesteerd dat je leeft of het leven dat je wilde leven ?
 
Laat me je vertellen wat ze voor je hebben gecreëerd - en je hebt ze natuurlijk toestemming gegeven om dit te doen, dus laat er geen oordeel over zijn - ze hebben voor je een gevangenis gecreëerd, een wereld van slavernij waar je regels moet volgen die niet uit het hart komen, maar die uit het hoofd komen, waarbij je richtlijnen moet volgen die niet alleen suggesties zijn, maar die je moet volgen om veilig te zijn. Ze hebben jullie leugens gegeven, dierbaren, geliefden. Ze hebben belofte na belofte na belofte gedaan, en er is niets van deze beloften gekomen. Voor elke dag dat zovelen van jullie nog steeds wakker worden in een realiteit, in een leven dat je niet wilt. Je wordt nog steeds wakker in werk dat je niet met je hart doet, dat je niet doet met je passie, dat je niet doet vanwege je eigen liefde. Je doet het omdat je denkt dat je anderen moet steunen. Je denkt dat je een gezin of jezelf moet onderhouden. Je doet het omdat je denkt dat je geld nodig hebt, want alles in het leven bestaat uit dingen die je kunt kopen. Sommigen van jullie zijn zelfs zover gekomen dat je zo eenzaam bent geworden dat je een ander menselijk lichaam moet kopen, voor een tijdje, of een ander menselijk lichaam moet huren om datgene te ervaren waarvan je denkt dat het liefde is, dat waarvan je denkt dat het vreugde is . En als je dit niet doet, dan prop je je leven vol met voorwerpen die je kunt kopen.
 
Dit noem je vrijheid. O, het is geen vrijheid. Het is inderdaad geen vrijheid, en het allerminst is het waarheid. Wat het is, is illusie. Heb geen oordeel over deze illusie, want het was inderdaad een interessant experiment om te zien wat er zou kunnen gebeuren, om te zien wat er uit dit alles zou kunnen komen. Welnu, laat me je laten zien wat er uit dit alles is voortgekomen: een planeet – en deze boodschap wordt je gegeven vanuit een gebied in Mount Shasta, Californië, VS – een planeet waar je naar stilte moet zoeken, waar je op zoek moet naar de natuur. Het lijkt misschien dat dit bericht in de natuur is opgenomen, maar zoals je zou kunnen horen, is er altijd lawaai, technologie, verstoring. Laat deze verstoring een voorbeeld zijn van de verstoring die voortdurend je leven binnendringt.
 
Maar kun je het echt een invasie noemen als je deze invasie in je leven uitnodigt, als je tegen jezelf zegt: "Dit is wat ik nodig heb? Dat ik van 8 uur 's ochtends tot soms 20 uur 's avonds (tijd!) naar mijn werk moet en dat ik dan thuis moet komen met mijn technologische uitvinding van een auto. En als ik thuiskom, neem ik wat in plastic verpakt voedsel en stop het in een soort magnetronbom waar alle essentie uit wordt gehaald, zodat je magen gevuld zijn, maar je energie raakt steeds meer uitgeput. En je eet dit voedsel voor je televisietoestellen, die je geen voeding geven, maar zelfs nog meer valse informatie aanpraten.
 
Het nieuwe Lemurië
 
Dit is wat het leven is geworden. En toch, hoewel dit kanaal, dit lichaam hier in het jaar 2007 bij jullie is, komt deze boodschap uit een tijd, een paar jaar verder, waar al deze technologie is uitgeput, waar dit alles niet langer kan functioneren, want de energie van de Aarde is verschoven. Dit bericht komt van een plek waar de aarde in haar oorspronkelijke schoonheid is hersteld.
 
Stel je bossen voor die groter zijn, groter dan het oog kan zien, meer uitgesproken; bossen waar je doorheen kunt lopen in zo'n bewustzijnsstaat dat je echt kunt horen wat de bomen je vertellen; bossen in zo'n staat van leven dat je er nooit in kunt verdwalen, want deze grote meesters die je 'bomen' noemt, zullen je altijd ondersteunen en leiden en je naar huis brengen. Stel je oceanen voor met golven die zo groot zijn en toch soms zo klein dat je er nooit in kunt verdrinken. Er is geen soort vis in deze oceanen die je kwaad kan doen; er is ook geen diersoort in deze bossen die je zou verrukken, die je zou vernietigen.
Stel je een planeet Aarde voor waar woestijnen niet meer nodig zijn, want de energie van alle continenten zal weer in balans zijn."
 
Het komt eraan lieve zielen,

 

Liefs Mercy