♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

Aura Protection Spray


Aura Protection Spray van Awakening Worldwide helpt je om je aura te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden zoals bescherming tegen entiteiten en negatieve energie. Het heeft nog veel meer werkingen, als je hieronder de wel uitgekozen ingrediënten leest. Het is een kleine glazen verstuiver die je makkelijk mee kan nemen in je tas. Omdat het een duurzaam product is kan je hem hierna nogmaals vullen, en eventueel je Etherische olie of Edelsteen veranderen naar keuze.

WAAROM INFUSED MET AMETHIST
Ik kan beter vragen waarom niet ;) Amethist verhoogt spiritueel bewustzijn. Paranormale gaves. Innerlijke rust en genezing. Genezing van lichaam, geest en ziel. Positieve transformatie. Meditatie. Balans. Verlicht stress. Verbeterd Communicatie & nog veel meer.

Amethist is een krachtige en beschermende steen. Het beschermt tegen paranormale aanvallen, zet de energie om in liefde en beschermt de drager tegen alle soorten schade, inclusief geopatische of elektromagnetische stress en slechte wensen van anderen. Amethist is een natuurlijk kalmeringsmiddel, het verlicht stress en spanning, kalmeert prikkelbaarheid, brengt stemmingswisselingen in evenwicht, verdrijft woede, woede, angst en ongerustheid. Verlicht verdriet en verdriet, en lost negativiteit op. Amethist activeert spiritueel bewustzijn, opent intuïtie en verbetert paranormale vermogens. Het heeft sterke genezende en reinigende krachten. Amethist moedigt nuchterheid aan en heeft een ontnuchterend effect op overmatig alcoholgebruik, drugs of andere verslavingen. Het kalmeert en stimuleert de geest, helpt je om meer gefocust te worden, het geheugen te verbeteren en de motivatie te verbeteren.

GEBRUIK HET OOK VOOR HET SLAPEN GAAN
Amethist helpt bij het onthouden en begrijpen van dromen. Het verlicht slapeloosheid. Moedigt onzelfzuchtigheid en spirituele wijsheid aan. Amethist stimuleert de hormoonproductie, stemt het endocriene systeem en het metabolisme af. Het versterkt het immuunsysteem, vermindert pijn en versterkt het lichaam om kanker te bestrijden. Het vernietigt kwaadaardige tumoren en helpt bij weefselregeneratie. Reinigt het bloed. Verlicht fysieke, emotionele en psychologische pijn of stress. Amethist verlicht hoofdpijn en laat spanning los. Het vermindert blauwe plekken, zwellingen, verwondingen en behandelt gehoorstoornissen. Amethist geneest ziekten van de longen en luchtwegen, huidaandoeningen, celaandoeningen en ziekten van het spijsverteringskanaal. Als u in het bezit bent van een Amethist Kristal leg deze dan naast je best voor een optimaal resultaat.

GEBRUIKSAANWIJZING
Schud de fles voorzichtig voor elk gebruik.
Spray rond je lichaam en/of overal waar je salie zou verbranden om je huis/ sacred space te reinigen. Er zijn slechts 1-2 sprays in elk gebied nodig. Roep na het spuiten een persoonlijke intentie op of roep simpelweg liefde en licht de ruimte in. Kan ook worden gebruikt voor het opruimen van negatieve energie in kristallen.

Wat zit er in de Aura Protection Spray?

De grootste % is Heilig Florida Water uit Peru. Dit heeft een ontsmettende werking, word gebruikt om je aura mee te beschermen en te reinigen, maar kan ook gebruikt om  je edelstenen mee te reinigen of je huis/omgeving. Als je door de spray heen loopt, hou je er dan wel rekening mee dat dit product niet voor inname is : van de mond/ogen/neus, al mag je natuurlijk wel de geur heel goed in je opnemen omdat het je kalmeert en in een NU bewustzijnstaat brengt.

INGREDIËNTEN

100% Agua Florida Murray de Perù 

3 Amethist Edelsteentjes
2 Druppels Etherische Olie : Lavendel

2 Druppels Etherische Olie : Salie

& een sprankeling Roze Himalaya Zeezout

PROTECT & CLEANSE YOUR AURA

*** Gratis Verzenden ***

De eerste in het Paars heeft Blauw Topaas edelsteentjes infused in Florida Water

+ in het Blauw met Angel Aura edelsteentjes infused in de Florida Water 🚿  Energetische Douche € 7,77

De tweede in het blauw(e dop) met Angel Aura edelsteentjes infused in een mix van 5 Heilige Waters inclusief grootste gedeelte Florida Water + deze in het roze(e dop) met Amethist edelsteentjes infused in een mix van 5 Heilige Waters 🌈  mix van hulpmiddelen 🪬 € 11,11

De grootste % (99,9%) is Heilig Florida Water uit Peru. Dit heeft een ontsmettende werking, word gebruikt om je aura mee te beschermen en te reinigen, maar kan ook gebruikt om  je edelstenen mee te reinigen of je huis/omgeving.

Als je door de spray heen loopt, hou je er dan wel rekening mee dat dit product niet voor inname is : van de mond/ogen/neus, al mag je natuurlijk wel de geur heel goed in je opnemen omdat het je kalmeert en in een NU bewustzijnstaat brengt. 

Naast 100% Agua Florida Murray de Perù 

2 ***** Edelsteentjes
2 Druppels Etherische Olie : Lavendel
2 Druppels Etherische Olie : Salie
& een sprankeling Roze Himalaya Zeezout

PROTECT & CLEANSE YOUR AURA

Gebruiksaanwijzing: Schud de fles voorzichtig voor elk gebruik.
Spray rond je lichaam en/of overal waar je salie zou verbranden om je huis/ sacred space te reinigen. Er zijn slechts 1-2 sprays in elk gebied nodig. Roep na het spuiten een persoonlijke intentie op of roep simpelweg liefde en licht de ruimte in. Kan ook worden gebruikt voor het opruimen van negatieve energie in kristallen.