♡ Gebruik jij al onze Dennennaalden Thee ? 🍃 Nieuw in het assortiment Nattokinase & 5-htp 🌿 we bezorgen ook in het buitenland*

Aura Protection Spray


Aura Protection Spray van Awakening Worldwide helpt je om je aura te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden zoals bescherming tegen entiteiten en negatieve energie. Het heeft nog veel meer werkingen, als je hieronder de wel uitgekozen ingrediënten leest. Het is een kleine glazen verstuiver die je makkelijk mee kan nemen in je tas. Omdat het een duurzaam product is kan je hem hierna nogmaals vullen, en eventueel je Etherische olie of Edelsteen veranderen naar keuze.

WAAROM INFUSED MET ANGEL AURA?
Angel Aura kwarts is een steen die rust geeft en stress vermindert. Het is een steen die je een vredig gevoel geeft, een gevoel van tevredenheid. Angel Aura kwarts laat je minder zorgen ervaren, helpt bij het loslaten van vooroordelen en reinigt de geest. Het is een diep spirituele steen en kan vele inzichten geven je eigen spirituele missie en je eigen levensdoel. Het is een perfecte steen om te gebruiken tijdens meditatie. Angel Aura is een typische Nieuwetijdssteen; enorm krachtig door de vereniging van diverse materialen. De steen combineert de gaven van Bergkristal, Zilver en Platina. Geen goedkope steen maar ontzettend krachtig. De steen geeft een sterke connectie met engelen en zorgt dat boodschappen uit het engelenrijk helder overkomen. Deze engelensteen verbindt de zonnevlecht met het hoger bewustzijn. Hierdoor kunnen zielsboodschappen worden verenigd met het hogere. Effectief zorgt het voor heldere gedachten, wordt het levenspad weer duidelijk en schenkt de steen vreugde, energie en simpelweg zin in het leven. Ook vult het gaten in de aura op. De engelenroeper onder de stenen geeft een vredig, sereen gevoel van rust. Ze bevordert het 6e en 7e chakra, zorgt dus voor overgave aan hogere energieën en brengt inzicht. Zilver en Bergkristal zijn beiden enorm versterkende steensoorten waardoor Angel Aura een enorme kracht herbergt. Het reinigt lichaam en ziel, helpt negatieve entiteiten verwijderen en zorgt dat emotionele negatieve verbindingen verdwijnen. Angel Aura is ook een ideale steen voor hen die met stress, zorgen en spanningen te maken hebben. De steen brengt de kenmerkende rust van het engelenrijk naar aarde. Verder geeft het energie en helpt het dus uitstekend bij uitputting, burn-out of levensmoeheid.


WAAROM INFUSED MET AQUAMARIJN?

Aquamarijn is even beroemd als bemind. De edelsteen is een heldergroen blauwige steen die er om bekend staat zeer geschikt te zijn voor hooggevoelige mensen. In vroegere tijden werd de steen gebruikt om duistere krachten tegen te gaan door de geesten van het licht in te schakelen. Het werd ook door zeelieden gedragen als talisman tegen verdrinking. Voor ‘lichtwerkers’ is het een uiterst nuttige steen om het eigen ego achter te laten. De steen moedigt dienstbaarheid aan de mensheid toe. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. De blauwe heler is een prachtige steen die zeer geschikt is om mee te mediteren, een liefdevolle steen die meehelpt bij spirituele groei. De edelsteen beschermt de aura en brengt de chakra’s weer op een lijn. De steen bevordert spirituele groei, mediamieke gaven, intuïtie en helderziendheid. Ze beschermt de aura, brengt de chakra’s op een lijn, verheldert het keelchakra en brengt communicatie van ‘boven’ op gang. Niet gek dus dat veel mediums zweren bij Aquamarijn.  Mensen die veel met spiritualiteit bezig zijn, krijgen of hebben vaak wat fysieke ongemakken. Gelukkig helpt de steen ook hierbij. Ze  zorgt voor harmonie tussen fysieke en spirituele lichamen.

* Was hiervoor met Amethist

GEBRUIKSAANWIJZING
Schud de fles voorzichtig voor elk gebruik.
Spray rond je lichaam en/of overal waar je salie zou verbranden om je huis/ sacred space te reinigen. Er zijn slechts 1-2 sprays in elk gebied nodig. Roep na het spuiten een persoonlijke intentie op of roep simpelweg liefde en licht de ruimte in. Kan ook worden gebruikt voor het opruimen van negatieve energie in kristallen.

Wat zit er in de Aura Protection Spray?

De grootste % is Heilig Florida Water uit Peru. Dit heeft een ontsmettende werking, word gebruikt om je aura mee te beschermen en te reinigen, maar kan ook gebruikt om  je edelstenen mee te reinigen of je huis/omgeving. Als je door de spray heen loopt, hou je er dan wel rekening mee dat dit product niet voor inname is : van de mond/ogen/neus, al mag je natuurlijk wel de geur heel goed in je opnemen omdat het je kalmeert en in een NU bewustzijnstaat brengt.

INGREDIËNTEN

100% Agua Florida Murray de Perù 

2 Edelsteentjes (Blauw Plastic = Angel Aura / Paars Plastic = Blauwe Calciet) 

2 Druppels Etherische Olie : Lavendel

2 Druppels Etherische Olie : Salie

& een sprankeling Roze Himalaya Zeezout

PROTECT & CLEANSE YOUR AURA