♡ Dennennaalden Thee Bij Ons Altijd Op Voorraad - Nu Ook Met Zeoliet ♡

Aura Protection Spray


Aura Protection Spray van Awakening Worldwide helpt je om je aura te reinigen en te beschermen tegen negatieve invloeden zoals bescherming tegen entiteiten en negatieve energie. Het heeft nog veel meer werkingen, als je hieronder de wel uitgekozen ingrediënten leest. Het is een kleine glazen verstuiver die je makkelijk mee kan nemen in je tas. Omdat het een duurzaam product is kan je hem hierna nogmaals vullen, en eventueel je Etherische olie of Edelsteen veranderen naar keuze.

WAAROM INFUSED MET ANGEL AURA?
Angel Aura kwarts is een steen die rust geeft en stress vermindert. Het is een steen die je een vredig gevoel geeft, een gevoel van tevredenheid. Angel Aura kwarts laat je minder zorgen ervaren, helpt bij het loslaten van vooroordelen en reinigt de geest. Het is een diep spirituele steen en kan vele inzichten geven je eigen spirituele missie en je eigen levensdoel. Het is een perfecte steen om te gebruiken tijdens meditatie. Angel Aura is een typische Nieuwetijdssteen; enorm krachtig door de vereniging van diverse materialen. De steen combineert de gaven van Bergkristal, Zilver en Platina. Geen goedkope steen maar ontzettend krachtig. De steen geeft een sterke connectie met engelen en zorgt dat boodschappen uit het engelenrijk helder overkomen. Deze engelensteen verbindt de zonnevlecht met het hoger bewustzijn. Hierdoor kunnen zielsboodschappen worden verenigd met het hogere. Effectief zorgt het voor heldere gedachten, wordt het levenspad weer duidelijk en schenkt de steen vreugde, energie en simpelweg zin in het leven. Ook vult het gaten in de aura op. De engelenroeper onder de stenen geeft een vredig, sereen gevoel van rust. Ze bevordert het 6e en 7e chakra, zorgt dus voor overgave aan hogere energieën en brengt inzicht. Zilver en Bergkristal zijn beiden enorm versterkende steensoorten waardoor Angel Aura een enorme kracht herbergt. Het reinigt lichaam en ziel, helpt negatieve entiteiten verwijderen en zorgt dat emotionele negatieve verbindingen verdwijnen. Angel Aura is ook een ideale steen voor hen die met stress, zorgen en spanningen te maken hebben. De steen brengt de kenmerkende rust van het engelenrijk naar aarde. Verder geeft het energie en helpt het dus uitstekend bij uitputting, burn-out of levensmoeheid.


WAAROM INFUSED MET BLAUW CALCIET?

Blauwe Calciet laat spreken vanuit het hart en gevoel. De steen brengt helderheid en zorgt dat iemand weer liefdevol voor zichzelf kan gaan staan. Bij dit proces brengt de steen ook helderheid in gevoelens. Waar komen ze vandaan, waarom zijn ze er en nog belangrijker hoe ga je ermee om of kom je er weer van af. Ook spiritueel bezit deze steen vele gaven. Het verhoogt de trilling en laat informatie van gene zijde gemakkelijk stromen. De blauwkleurige Calciet is ook meteen een sterke heler van ruimtes. Het verwijdert negatieve energie en verhoogt de energie van iedereen die aanwezig is in diezelfde ruimte. De steen verhoogt het bewustzijn, zorgt ervoor dat dat wat doorgegeven wordt vanuit Spirit ook beter begrepen en verwoord kan worden. En het versnelt ontwikkeling en groei. Het blauwe wonder verzacht emoties en heeft de kracht om pijnstukken uit vorige levens te helen. Ook geeft het inzicht in welke karmische blokkades er nog spelen en welke verbanden er liggen. Last met emoties en gevoelens? Deze blauwe helper zorgt dat ze weer geuit kunnen worden. Of dit alles nog niet genoeg is, brengt de steen creativiteit, laat dingen beter verwoorden, zorgt dat een en ander beter neergezet kan worden in deze wereld

 

* Was hiervoor met Amethist

GEBRUIKSAANWIJZING
Schud de fles voorzichtig voor elk gebruik.
Spray rond je lichaam en/of overal waar je salie zou verbranden om je huis/ sacred space te reinigen. Er zijn slechts 1-2 sprays in elk gebied nodig. Roep na het spuiten een persoonlijke intentie op of roep simpelweg liefde en licht de ruimte in. Kan ook worden gebruikt voor het opruimen van negatieve energie in kristallen.

Wat zit er in de Aura Protection Spray?

De grootste % is Heilig Florida Water uit Peru. Dit heeft een ontsmettende werking, word gebruikt om je aura mee te beschermen en te reinigen, maar kan ook gebruikt om  je edelstenen mee te reinigen of je huis/omgeving. Als je door de spray heen loopt, hou je er dan wel rekening mee dat dit product niet voor inname is : van de mond/ogen/neus, al mag je natuurlijk wel de geur heel goed in je opnemen omdat het je kalmeert en in een NU bewustzijnstaat brengt.

INGREDIËNTEN

100% Agua Florida Murray de Perù 

2 Edelsteentjes (Blauw Plastic = Angel Aura / Paars Plastic = Blauwe Calciet) 

2 Druppels Etherische Olie : Lavendel

2 Druppels Etherische Olie : Salie

& een sprankeling Roze Himalaya Zeezout

PROTECT & CLEANSE YOUR AURA

*** Gratis Verzenden ***

Sale!

Aura Protection Spray (10ml)

€ 7,77 € 7,00
Sale!

Aura Protection Spray (10ml)

€ 7,77 € 7,00

Alleen de Plasticen Flesjes hebben Edelstenen / de van Glas niet *

 

De eerste in het Paars heeft Blauw Topaas edelsteentjes infused in Florida Water

+ in het Blauw met Angel Aura edelsteentjes infused in de Florida Water 🚿  Energetische Douche € 7,77

De hene van Glas in het blauw(e en Roze dop) is een mix van 5 Heilige Waters inclusief grootste gedeelte Florida Waters  🌈  is dan ook een mix van hulpmiddelen 🪬 € 11,11

De grootste % (99,9%) is Heilig Florida Water uit Peru. Dit heeft een ontsmettende werking, word gebruikt om je aura mee te beschermen en te reinigen, maar kan ook gebruikt om  je edelstenen mee te reinigen of je huis/omgeving.

Als je door de spray heen loopt, hou je er dan wel rekening mee dat dit product niet voor inname is : van de mond/ogen/neus, al mag je natuurlijk wel de geur heel goed in je opnemen omdat het je kalmeert en in een NU bewustzijnstaat brengt. 

Naast 100% Agua Florida Murray de Perù 

2 ***** Edelsteentjes
2 Druppels Etherische Olie : Lavendel
2 Druppels Etherische Olie : Salie
& een sprankeling Roze Himalaya Zeezout

PROTECT & CLEANSE YOUR AURA

Gebruiksaanwijzing: 
Spray rond je lichaam en/of overal waar je salie zou verbranden om je huis/ sacred space te reinigen. Er zijn slechts 1-2 sprays in elk gebied nodig. Roep na het spuiten een persoonlijke intentie op of roep simpelweg liefde en licht de ruimte in. Kan ook worden gebruikt voor het opruimen van negatieve energie in kristallen.

Als het op is kan je het altijd weer bijvullen met Florida Water!