♡ Gebruik jij al onze gezondheid producten ? 🍃 ook kan je hier jou kerst cadeau (pakketjes) vinden 🎄 We bezorgen ook in het buitenland*

 Pure Zeoliet (90gr) Poeder


Wij verkopen nu ook 90 gram pure Zeoliet voor in de yoghurt, smoothie etc.

90 gram staat gelijk aan een maand - dageluckse inname van de voorgestelde 3gram per dag

Zeoliet is een 100% Natuurlijk
Het is een vulkanisch klei-mineraal. Zeoliet is miljoenen jaren geleden ontstaan doordat vulkanische as in zeeën terecht kwam. De vulkanische asdeeltjes reageerden met de zoutionen van de zee en vormden op de bodem een soort kleilaag. Deze poreuze kleilaag heeft zich in der jaren ontwikkeld tot het vulkanische mineraal: zeoliet.

Wat Doet Het?

  • De werking van ultra fijn geactiveerd Zeolietpoeder is gebaseerd op de bijzondere eigenschappen om schadelijke stoffen te binden in het spijsverteringskanaal. Zeoliet bindt gifstoffen, zware metalen (met name lood, cadmium, kwik), ammonium, schadelijke straling, vrije radicalen en histamine. Deze schadelijke stoffen worden door Zeolietpoeder geabsorbeerd en verlaten via de ontlasting, op een natuurlijke en veilige manier, het lichaam. De in Zeoliet van nature aanwezige mineralen en spoorelementen (o.a. calcium, magnesium, kalium en ijzer) komen ten goede aan het lichaam. Zeoliet wordt dus niet opgenomen of afgebroken in het bloed.

 

  • Zeoliet bindt histamine en andere animes, bijvoorbeeld dimethylamine ter vermindering van nitrosaminenvorming. 

 

  • Zeoliet ontlast de lever, nieren, alvleesklier en zuivert het bloed.

 

  • Zeoliet bevordert de stofwisseling en optimaliseert de uitwisseling met voedingsstoffen uit voeding en supplementen. Essentiële vitamines, mineralen en spoorelementen uit voeding en supplementen worden dus niet gebonden.

 

  • Zeoliet is één van de sterkst natuurlijke anti-oxidant (8 - 12 keer sterker dan vitamine C). Het absorbeert en neutraliseert vrije radicalen. Zeoliet voorkomt hierdoor oxidatieve stress.

 

  • Doordat het lichaam wordt gevoed met o.a. calcium, magnesium en natrium van het zeolietpoeder en de zware metalen en gifstoffen worden geabsorbeerd, brengt dit een alkalisch effect teweeg waardoor het lichaam wordt ontzuurt. Zeoliet verhoogt en stabiliseert hierdoor de pH-waarde (zuurtegraad) van het lichaam.