Holy Desinfect


Wij verkopen 50ml zelfgemaakte Holy Desinfect met Turkse Citroen Kolonya bestaande uit 80% alcohol voor goede desinfectie van bacteriën. + Heilig Florida Water. Infused met Amethist & Aquamarijn edelsteentjes.

 

FLORIDA WATER
 Wordt over het algemeen gezien als middel om contact te maken met energie, geesten, gidsen of spirits. Zo zou je er ruimtes mee kunnen reinigen, zodat er weer positieve energie stroomt. Voor de meeste mensen zou de Florida Water werking beschermend zijn, bijvoorbeeld voor hun energieveld of aura. Zij gebruiken dit spirituele water dan ook dagelijks, bijvoorbeeld voordat ze de deur uit gaan.

 

AMETHIST
Werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust.  Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

 

AQUAMARIJN
Werkt kalmerend en verkoelend maar maakt ook scherp en doelgericht. Het brengt lichaam en geest in balans en bevordert een ontspannen en opgewekte houding. Het vermindert boosheid, irritatie en stress en helpt je eerlijk en tolerant zijn. Deze steen kan ondersteunend werken bij hooggevoeligheid of hoogsensitiviteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie.  Het stimuleert de spirituele ontwikkeling en versterkt de intuïtie en spirituele gaven. Lichamelijk werkt het ook kalmerend en verkoelend, bijvoorbeeld op het immuunsysteem en ontstekingen, en kan hierdoor helpen bij auto immuunziektes, allergische reacties, huidaandoeningen zoals psoriasis en eczeem, hooikoorts, voorhoofdsholteontsteking en stressgerelateerde darmklachten. Daarnaast heeft het een positieve uitwerking op het keelgebied en het hoofd en heeft een positieve werking op  de keel, schildklier, hypofyse, longen, stembanden, strottenhoofd, ademhalingsstelsel, kaak, tanden, tandvlees, ogen, bijziendheid en de maag. Het kan verlichtend werken bij bronchitis, verkoudheid en hoesten.