Bericht van Alexander Quinn

Gepubliceerd op 3 mei 2023 om 15:15

LIEVE STARSEEDS & LICHTWERKERS 
 Heb je enig idee wat voor fantastisch werk jullie allemaal doen op dit moeilijke moment? Je sterrenfamilies en engelen juichen je toe. De veranderingen die jullie allemaal mentaal en fysiek doormaken, veranderingen in je carrière, veranderingen in relaties, veranderingen in je voedingspatroon, wakker worden, zijn ongelooflijk. 

 

Starseeds jullie worden zo snel wakker dat sommigen van jullie niet eens weten of het dag of nacht is! Geef jezelf een bijzonder groot schouderklopje en ga in de spiegel kijken en zeg deze woorden". Je doet fantastisch werk - het is tijd om mezelf nu de eer te geven. Kijk waar ik ben vergeleken met slechts 6-12 maanden geleden!" Grote geheimen begint aan het licht te komen. Verschillende waarheden komen NU al naar buiten. Als je een marathon loopt, voel je je aan het eind natuurlijk moe omdat het een lange rit is geweest. Je staat op het punt de finish te halen. Het universum herstructureert nu elementen van je leven, zodat je in een betere positie kunt verkeren dan ooit tevoren. Je transformeert in een nieuw persoon en geneest je eigen identiteit.

 

 Ik weet dat zo velen van jullie op dit moment pijn hebben omdat zo velen van jullie mij schrijven en ik voel met jullie mee. Houd je alstublieft stevig vast. The storm is here. Dit moet aan de oppervlakte komen. Neem alles dag bij dag, beetje bij beetje..

 

Al mijn liefs  - ALEXANDER QUINN

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.