Magische Katten

Gepubliceerd op 27 april 2023 om 11:11

🐈 HOE KATTEN NEGATIEVE ENERGIE OPNEMEN EN NEUTRALISEREN
 Je hebt misschien gehoord dat katten negatieve energie absorberen. Als u zich zorgen maakt over wat deze slechte energie met uw kat kan doen, hoeft u dat niet te doen. Hij weet heel goed hoe hij ermee om moet gaan en ook hoe hij je moet beschermen. In dit artikel gaan we het hebben over hoe katten negatieve energie absorberen en neutraliseren.

 

✨ ONTDEK HOE KATTEN NEGATIEVE ENERGIE ABSORBEREN
We kunnen zeggen dat katten geweldige dieren zijn. Ze zijn mooi, gracieus en meer dan een schattig uiterlijk, ze spelen een belangrijke rol in het leven van mensen. Als je denkt dat deze rol bedoeld is om vreugde te brengen als gewone huisdieren, weet dan dat katten veel meer zijn dan dat. De geschiedenis van katten als menselijke metgezellen gaat millennia geleden terug toen oude Egyptenaren en andere volkeren katten aanbaden. Deze mensen zijn, behalve heksen en tovenaars, altijd op de hoogte geweest van de krachten die katten hebben. Deze krachten komen voort uit de verergerde spiritualiteit die deze dieren hebben, als geen ander op onze planeet.

 

Honden kunnen zeer nuttig zijn om ons huis te beschermen tegen kwaadwillende indringers. Katten ook, maar aan de andere kant, omdat ze het huis en onszelf beschermen tegen een ander type gast dat niemand wil ontvangen: negatieve energie.

 

🐱 Heb je ooit goed naar het gedrag van een kat gekeken? Het lijkt misschien vreemd en mysterieus voor veel mensen en we zijn het daarmee eens. In tegenstelling tot honden, die als vrolijker worden gezien en aan mensen worden gegeven, zijn katten meestal rustiger.

Ze lijken te communiceren met een unieke wereld van hen, zelfs als ze samenleven met andere dieren en mensen. Ze doen dit omdat ze toegang hebben tot een hoger niveau dat niemand anders ziet. Dit niveau zou het astrale pad zijn, waar ze met de intelligentie die ze van het Goddelijke hebben ontvangen, verstandig kunnen zien en navigeren.

 

👀  Je hebt misschien ook je kat naar een vaste plek in de lucht zien staren alsof ze iets zien. Waarschijnlijk zijn ze dat. Het universum is allemaal energie en deze energie is constant in beweging, of het nu goed of slecht is. Het hebben van een kat staat synoniem voor permanente bescherming tegen degenen die we niet willen tegenkomen.

katten absorberen negatieve energie

 

💎 KUNNEN KATTEN ENERGIE ECHT NEUTRALISEREN?
De functie van een kristal is om energie te absorberen en te behandelen, toch? Zie katten dus als wandelende kristallen. Zelfs omdat katten dieren zijn met veel kwarts in de pijnappelklier, waardoor ze energie kunnen omzetten. En zoals bij therapeutisch werk met kristallen, waarbij mensen stenen lange tijd op een bepaalde plek in het lichaam of het huis plaatsen, zo werken katten ook. Merk op hoe katten graag op verschillende plaatsen slapen en soms lijken ze helemaal niet weg te willen.

Wanneer een kat een plek kiest om tijd door te brengen, verlaat deze dan. Omdat hij zo'n gevoelig dier is, heeft hij waarschijnlijk vastgesteld dat er negatieve energie zweeft en werd hij erdoor aangetrokken. Ze werken dus als een kristalreiniger en daarom moeten ze veel slapen om hun eigen energie aan te vullen.

Een andere manier voor katten om negatieve energie te neutraliseren, is door te spinnen. Een kat is het enige dier dat in harmonie een vibrerend en ontspannend geluid maakt. Dit geluid genereert een trillingsveld dat in staat is de energieën die stilstaan te breken en te verplaatsen.

 

Vertrouw op wat de oude wijzen zeiden over de magische krachten van katten. Geloof dat ze zeven levens hebben en respecteer ze als mooie, mystieke en heilige dieren.

 

Ohja ze hebben je ook al van te voren uitgekozen 😍

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.