You Make A Difference

Gepubliceerd op 11 januari 2022 om 11:01

 Yes You Do!

Lieve Mooie Krachtige Zielen. Denk je soms ‘wat voor verschil ga ik nou weer maken’ het antwoord is EEN HELE BOEL. Er is maar een kleine populatie nodig om een bewustzijnsverandering van een hele beschaving teweeg te brengen. Geschat wordt dat momenteel slechts 10-15% van de bevolking van de aarde verlicht is. Er zijn slechts 144.000 bewuste zielen nodig om een nieuw paradigma van de werkelijkheid tot stand te brengen!! 


Wij (JA OOK JIJ!!) zijn de 144.000 engelachtige lichtwezens. We zijn hier om te helpen met The Event en de mensheid te genezen. De aarde en de bewoners hebben 26.000 jaar opgesloten gezeten en in quarantaine gezeten vanwege de bezetting van de duisternis. Onze planeet is de laatste in de melkweg die wordt bevrijd. Deze bevrijding is The Event en zal een moment van doorbraak zijn voor de planeet die fysiek en niet-fysiek zal zijn.

De 144.000 zijn een complexe mandala en elke persoon zal zijn eigen rol spelen bij de bevrijding van de planeet. Wanneer we de planeet bevrijden, gaan we de 3e atlantis binnen, een paradijselijk utopisch op aarde. We zullen dan een nieuwe atlantis creëren met lichtsteden en lichteilanden met geavanceerde technologieën. De nieuwe atlantis komt na The Event en het tijdstip van het eerste contact. Orde van de ster werd gevormd in Atlantis, we zijn hier om alle duisternis te transformeren en de mensheid en de aarde te genezen.

 

Zonder jou heldendaad om hier aan mee te werken zou het niet lukken! Zonder jou licht kunnen we het duisternis niet transformeren!  Bedankt dat je hier bent! Dit zeg ik namens het hele Universum !!! Weet dat je geliefd bent - aangemoedigd word en beschermt word! Laat je niet gek maken door de 3D realiteit, dit is een blik in de oude tijdlijn wat er zou zijn gebeurt als wij lichtwerkers niet massaal waren geincarneerd. Het is om de mensen wakker te krijgen! Als je buiten alles verliest moet je naar binnen slaan .. en daar zullen hun de waarheid ontdekken.  Omdat de illusie zo sterk is moet er met zwaargeschut gewerkt worden .. hoe gekker hoe erger .. hoe sneller !!! Komen ze uit de mindcontrol.. 

 

Jij hoeft hier helemaal geen angst van te voelen want jij weet dat het licht gewonnen hebt !! Jij weet dat het een film is die de rest nog af moet kijken ondanks dat jij weet dat het allemaal goed afloopt .. is het spannend tussendoor ? Alsnog .. want je weet de details niet .. maar vertrouw op het universum op de creator en vooral op jezelf !! Jij bent een echte Lightwarrior en jij bent hier omdat je uitgekozen bent door je heldhaftigheid je onvoorwaardelijke liefde en je kracht en omdat ze het in je geloven - the whole universe depends on you 

 

Blijf bij je missie

Blijf bij je geloof 

Blijf bij jezelf

 

Hou van jullie allemaal !!

- Mercy

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.