Rome is niet in 1 Dag Gebouwd

Gepubliceerd op 17 februari 2022 om 17:17

The City of Love/Light

Oh lieve schatten, ik begrijp jullie pijn en ongeduldigheid! Er gebeurt zoveel maar voor jullie zicht zo weinig. Jullie zitten midden in een mega (dimensionale) verhuizing, het brengt veel ongemakken met zich mee maar het einddoel is prachtig! Probeer overzicht te houden en je vast te houden aan de redenen waarom we dit doen, waarom we hier zijn. Het bevrijden van de mensheid, het onderuit halen van de cbl en het tegenhouden van de nieuwe wereldorde. In de tussentijd alles aan het licht brengen en al het oude vervagen door het nieuwe. Weet je hoeveel dat is? Hoeveel er niet klopt? Hoeveel er niet waar is? Dat niet zo 1,2,3 uit te leggen en te veranderen. Er is mij doorgegeven dat we in fase twee zitten van de vijf! Hoelang elke fase duurt is onbekend. Maar we zijn goed onderweg ! 

 

Hoeveel hebben we de afgelopen twee jaar geleerd? Hoeveel dingen zijn er al veranderd? Hoeveel moeten we nog leren en hoeveel moeten er nog veranderen? We need time for that! Ik vraag je nu om een ​​luisterend oor naar binnen te keren, wetende dat je rollen en richtingen nu steeds duidelijk worden. We zullen steeds beetje bij beetje inzien wat we hier komen doen in deze ongelovelijke magische tijden. De bestemming is geweldig, maar geniet je ook wel van de reis? 

 

We worden ondergedompeld in licht energie die lichtcodes hebben die onze Galactsche DNA activeert, en de connectie met je hogere zelf verbeterd! Als de connectie is tact was wisten we alles, konden we alles en zagen we alles, zijn we alles. Een deel van deze incarnatie is het beleven van de dualiteit en het evolueren van onze ziel. Een deel is het ervaren van deze lage dimensie. Een deel is het winnen van een oorlog waar je enige wapen liefde is, woorden, je stem en memes!!! Maar geloof me, dat is genoeg ! Jij bent genoeg, sterk genoeg, wijs genoeg en je bent krachtig genoeg. Jij bent LIEFDE! 

 

Ik weet dat jullie zullen slagen in jullie levensdoel en in jullie Ascentie. Het is het Goddelijke Plan dat Licht en Liefde zal winnen. Its written in the stars ! Geloof het, vertrouw het, visualiseer het, doe het!

 

 QUOTE JOYFUL CHISTIE

“Omdat de reguliere media nog steeds de oude tijdlijn laat zien zie je niet hoeveel er gebeurt, er word zoveel energie gegeven aan de oude tijdlijn dat de matrix je laat geloven dat die er nog is. Het verzet tegen fysiek, psychologisch en economisch destructieve behoeften dat met grote sprongen toeneemt, wordt ondersteund door het nieuwe energieniveau en zal het einde van de 'plandemie' bespoedigen. Tijdens de paar maanden sinds de acceleratiemodus werd gestart, is actie om de wereld van Illuminati te verlossen steeds succesvoller geworden. Sommigen in de resterende hoge rangen van deze piramide van het kwaad die ondergedoken waren, worden gevonden; anderen zijn overgelopen en werken samen met opdrachtgevers in de beweging om een ​​einde te maken aan verarming, corruptie en oorlogvoering en om het milieu te herstellen. De energie-intensiteit zorgt ervoor dat de sluimerende bevolking wakker wordt en zich geïnspireerd voelt om deel te nemen aan het transformeren van hun wereld. Het neerhalen van de kliek vindt ongetwijfeld achter de schermen plaats. De Illuminat| wisten altijd dat de tijd zou komen dat ze zouden moeten vertrekken. Ze hebben met man en macht geprobeerd die tijd te voorkomen, en zo lang mogenlijk geprobeerd die tijd uit te rekken.. maar het moment is toch echt hier! “

Hou vol, je doet het geweldig! Figuurlijk ben je al voor twee examens geslaagd, nog drie te gaan en met dat diploma kan je doen en laten wat je wilt! Geef niet op ! Zie in wat je kan, welke reis en overwinningen je er al op hebt zitten en wat voor moois er allemaal nog aankomt. Maar vergeet niet dat dit ook een strijd is tussen goed en kwaad / liefde en haat. In een strijd verliezen we mensen, in een strijd is er soms verdriet maar aan het eind is er altijd een overwinning. Deze overwinning is zo mega groot dat het alle dimensies doorgolft. We zijn allemaal verbonden met elkaar, en hebben elkaar allemaal nodig om te evolueren. Het hele universum rekent op ons, en steunt ons daarom ook! Dus waarom zouden we enig twijfel hebben dat het goed komt. Heb alleen wat geduld voor het nieuwe tijdperk om te ontplooien! En schrijf jou deel van het boek  history is being made ! 

 

Je hoeft alleen door te gaan en te zijn. Gewoon Zijn. Alles word ingenieus geregeld door het Universum! En komt allemaal goed, heb vertrouwen en hoge vibraties en de mooiste visualisatie voor de toekomst, geef alleen energie aan de dingen die je wel wilt en niet aan wat je niet wilt  

 

THE STORM IS HERE  

- Mercy

Reactie plaatsen

Reacties

Patty Vrolijk
2 jaar geleden

Jij weet zoveel! Dank je wel voor je mooie berichtjes! ❤️😃💐🏴‍☠️🦋🌳