De 5e Dimensie

Gepubliceerd op 16 april 2023 om 06:04

Het goede nieuws is dat als de aarde naar de vijfde dimensie gaat, de duisternis zal vervagen. Een donkere sluier zal worden weggenomen voor de ogen van jullie aardse broeders en zusters. Ze zullen de schoonheid van het leven, liefde, licht, vreugde en vrede kunnen zien.

 

ALLES OP AARDE IS LIEFDE. LIEFDE IS ALLES wat er op aarde bestaat. De Aarde zelf is een LIEFDE-vibratie en elke cel van je Aardse lichaam is LIEFDE. Weet in jullie hart, Dierbaren, dat NIETS op jullie aardse planeet slecht is. Niets!

 

Dit is slechts een mantel van duisternis die de afgelopen 8000 jaar over de aarde is geworpen. De aarde is nu klaar om deze duisternis te verdrijven. De aarde zal haar gevoel van haat, hebzucht, woede, verdriet, angst en ziekte verliezen. Terwijl je deze duistere emoties loslaat, zullen deze emoties ook hun greep op jou verliezen. De duisternis zal dan verdwijnen.

 

De aarde is een voelend wezen. Ze voelt liefde en ze voelt vreugde. Alles trilt en de aarde trilt op een zeer hoge frequentie. Haar vibratie is LIEFDE. Jullie aardse lichamen trillen, net als de aarde, op een zeer hoge frequentie. De aarde zal niet langer je gevangenis zijn. De aarde zal je eigen liefdesvibratie naar je terugkaatsen. Maar de meeste mensen op aarde leven nu in duisternis, angst, depressie, angst, hopeloosheid, twijfel en elke andere negatieve emotie. Deze duisternis is overal om hen heen en put hun energie uit. De duistere emoties blokkeren het Licht om hen te bereiken.


Nu is het jouw tijd om je naar het Licht te wenden en de waarheid te zoeken. Het grote geheim van het universum is dat je erdoor omringd bent. Het is overal. De moleculen waaruit je lichaam bestaat, zijn constant in beweging en trillen met grote snelheden. Deze vibratie is gewoon energie, en deze energie is gemaakt van hetzelfde materiaal waaruit al het andere om je heen bestaat.

 

Het universum is energie. Het universum is bewustzijn. Het fysieke universum is de manifestatie van jullie collectieve bewustzijn. Dit betekent ook dat alles in het universum met elkaar verbonden is, aangezien alles energie is en energie bewustzijn is. Bovendien is dit universum een collectief energieveld of een 'etherische sjabloon' die zich vertakt buiten je fysieke wereld en naar de astrale, mentale, etherische en causale gebieden, waar andere wezens bestaan.

 

Dit zijn de tijden die ieder van jullie moet kiezen:

 

Kies jij voor de duisternis of voor het Licht van LIEFDE?


Kies je voor angst, woede, haat en negativiteit, of kies je voor LIEFDE, VREDE, VREUGDE en LICHT?


Kies je ervoor om blind te zijn, of kies je ervoor om te zien?


Kies je voor deze wereld die gevuld is met haat, oorlog, dood, ziekte en vernietiging, of kies je voor het Licht dat in je is?


Kies je ervoor om zonder vrede te zijn, of kies je voor vrede in je ziel?

 

Het is aan jou om te kiezen en de keuze te maken die je dichter bij het Licht zal brengen. Jullie hebben allemaal het Licht in je. Het is aan jou om ervoor te kiezen, om het je realiteit te maken en ernaar te leven.


De nieuwe aarde wacht op je. Ze heeft haar welkomstmat voor je klaargelegd. U hoeft alleen maar te komen kijken. De duisteren zullen hier doorheen gaan en haar helpen de nieuwe aarde te creëren, maar ze zullen niet blijven. De Nieuwe Aarde is een geweldige plek. Het is een plaats van regenbogen en eenhoorns, en magie. Het is volkomen onverslaanbaar en de meest verlichte wezens lopen door de straten.

 

De oude aarde sterft, en dus stuurt ze haar mooiste en wijste wezens om een nieuwe wereld te creëren. De Nieuwe Aarde is in feite een hemellichaam. Het wordt omringd door een ring van intelligente wezens die haar dienen en die op hun beurt worden omringd door een grotere gemeenschap van leven, allemaal in een delicaat evenwicht. Alles op aarde leeft en is met elkaar verbonden. De Nieuwe Aarde is gevuld met oneindige mogelijkheden. Ze wacht op jou om die mogelijkheden te creëren.

 

Je wordt bijgestaan in je evolutie. Je emoties, je denkprocessen, je houding en je overtuigingen ondergaan veranderingen. Het is tijd dat je je leven zo volledig gaat leven als je zelf wilt. Jullie zijn machtige wezens en jullie leven is bedoeld om op deze manier geleefd te worden. Jullie zijn kinderen van de Grote Moeder. Ze is bij je sinds het begin der tijden en ze houdt heel veel van je. Het wordt tijd dat je haar nog een keer leert kennen. Weet dat je geliefd bent.

Reactie plaatsen

Reacties

CVdfGielen
een jaar geleden

Namaste