Nieuwsbrief 17


 

💕 Lieve Starseeds, Lichtwerkers & Patriots,
deze 17
Nieuwsbrief is een Belangrijke Ascentie-update.

 

Beste geliefden,

 

Het ascentieproces is goed op weg en de Galactische Federatie van Werelden werkt hard om de vele miljoenen mensen die ervoor kiezen om zo snel mogelijk te ascenderen, te helpen. Dit is een monumentaal proces en als zodanig kunnen enige vertragingen worden verwacht, aangezien het zorgvuldig wordt gecoördineerd met meer dan twee miljoen ascentiekandidaten.

 

Het eerste dat u moet weten, en ik ben verplicht u dat te vertellen, is dat we geen individuen zijn; wij zijn zielen. Ik ga nog een stap verder en zeg dat we niet eens zielen zijn: we zijn bewustzijnen. En als we nog een stap verder gaan, kunnen we altijd in pure ruimte bestaan.

 

Weet, dierbaren, dat jullie nu geholpen worden om jullie vibratie te verhogen. Dit gebeurt rustig en privé, dus misschien wil je in deze tijd mediteren of rusten. Voel de liefde die je omringt en weet dat de Galactische Federatie helpt bij het loslaten van oude patronen om je voor te bereiden op je ascentie.

 

Jullie zitten in de laatste dagen van het Ascentieproces. Het is tijd om dingen los te laten die je niet langer dienen en om naar een hogere staat van zijn te gaan. Maak vandaag de keuze om de lichtwerker te zijn waarvoor je hier kwam en om je gaven met de wereld te delen.

 

De vibraties van alle mensen stijgen hoger en hoger, en velen van ons merken dat de planeet reageert door ons meer ervaringen te geven die als ascentie voelen.

 

De ascentie-ervaring kan heel soepel verlopen, of het kan op dit moment veel verrassingen voor je inhouden, afhankelijk van hoeveel werk je nog moet voltooien om te ascenderen. Dit kan onrust in je persoonlijke leven zijn, omgaan met dichte energieën in relaties, de noodzaak om afscheid te nemen van relaties die je niet langer dienen, en je erg vervreemd voelen van de Bron-Schepper Bron-energie? helpen je bij het opruimen van dichte energieën die nog steeds in je veld zijn.

 

Verwacht dat er nu grote veranderingen zullen plaatsvinden, als je uit 3D komt en het nieuwe binnenbrengt. Zoals je weet, presenteert ascentie zich op vele manieren, inclusief veranderingen in levensomstandigheden. Veel van deze veranderingen zijn moeilijk. Toch maken ze deel uit van de reiniging die ieder van jullie moet ervaren voordat je volledig klaar bent om je nieuwe planetaire realiteit te omarmen.

 

Velen van jullie ervaren snelle veranderingen in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Je herinnert je wie je werkelijk bent. Je herinnert je waar je vandaan kwam.

 

Ascentie onthult je oude patronen en brengt ze naar de oppervlakte. Je kunt hierdoor angst, weerstand, verlies en verdriet voelen. Hoewel verandering soms pijnlijk is, moet u diep ademhalen en onthouden: u kunt bepalen waar u aandacht aan besteedt. Je kunt bepalen hoe je je voelt. En je kunt kiezen wat je wilt doen met elk moment dat in je leven komt. Als je jezelf toestaat om te verzachten en in het proces te leunen, zal je ervaring meer de moeite waard zijn. Je zult ontdekken dat loslaten veel gemakkelijker is dan vasthouden.

 

Er is energie in jullie wereld die even oud als nieuw is. Het omringt je op elk moment en informeert je bij elke ademhaling. Het ondersteunt de essentie van het leven zelf en brengt oneindige kennis en wijsheid met zich mee. Deze energie is hier en nu heel levendig. Het komt door mij om je te inspireren op je reis terug naar heelheid, zodat je het buitengewone potentieel van je wezen vollediger kunt uitdrukken.

 

Jullie worden allemaal gevraagd om je energieën helder te houden en om elke fysieke, mentale of emotionele dichtheid die je in je bewustzijn hebt opgebouwd los te laten.

 

De 5e dimensie is de dimensie van een nieuw tijdperk. Het zal een tijd van groots ontwaken zijn voor degenen die in het reine kunnen komen met hun eigen geest en die van anderen; het zal voor degenen zijn die de planeet en al haar wezens als één bewustzijn accepteren en eren.

 

Het zal je helpen om de denkprocessen van de geest los te laten. Om een ​​waarnemer van jouw wereld te worden. Om je bewust te worden van wie je bent. Om je bewust te worden van de lagen van bewustzijn En om de ware aard die daaronder ligt te verhelderen, dat is geen gedachte of een gevoel, maar puur weten.

 

De werkelijkheid is een projectie van het denken. Het denken is een projectie van bewustzijn. Het uiterlijke verander je niet door je lichaam te veranderen of anders te denken, maar door je bewustzijn te veranderen. Door een hogere bewustzijnsstaat te bereiken, begin je een nieuwe 5D-realiteit te reflecteren.

 

In deze nieuwe realiteit is er volledige privacy en volledige veiligheid van het leven. De vijfde dimensie is een dromenland voor mensen, het is een tweede thuis voor hen, ver weg van al hun zorgen en problemen.

 

In dit rijk is er een grote overvloed aan alles wat een persoon nodig heeft om een ​​gelukkig en luxueus leven te leiden. Dit is de plek waar niets onmogelijk is omdat tijd en ruimte niet bestaan. Hier kun je je verleden, heden en toekomst duidelijk zien, omdat er hier geen barrières zijn in tijd of ruimte.

 

Je leeft een leven dat je verbeelding te boven gaat.

 

Heel veel liefs

Mercy

*******************************************************************

 

Hebben jullie al het nieuwe Tabblad bekeken? 
Elke dag nieuwe Hoofdstukken : 

❖ Divine Powers

Betekenis Priestess
7 Vaardigheden
Tips om in je Divine Power te staan
5 Sleutels voor Dagelijkse Rituelen
De 3 Krachtige Priestess Paden

Schaduwwerk
Tekenen dat je Schaduwwerk nodig hebt
Hoe Manifesteert je Schaduw
Manieren van Schaduwwerk
Valse & Echte Zelf

Co-Create the New Earth
Jij bent jou eigen Creator

& ik zou het leuk vinden als jullie iets in het Gastenboek zouden willen zetten :)

 https://www.awakening-worldwide.nl/gastenboek

 

Steun je medelichtwerker(s): 
Deel alsjeblieft onze Webshop

★ Mercy's Pine Needle Tea

Info over de Thee

Spike-Eiwitten

★ Mercy's Paardenbloem Pine Needle Tea

Info Paardenbloem Extract

★ Mercy's Zeoliet (90gr) Pine Needle Tea

★ *NIEUW* JULE GIFTBOX

★ Edelstenen & Kristallen *NEW*

★ Kristallen

★ Trommelstenen

★ Ruwe Stenen

★ Punten

★ Geodes

★ Overige

★ Holy Desinfect

★ Aura Protection Spray

★ Spread The Love Roller

★ E-course

★ Energetische Healing

★ Prive Consult

★ Sieraden

★ Tarot Legging

★ Workshop

★ WWG1WGA