Lifestyle Blog


Bericht van Alexander Quinn

LIEVE STARSEEDS & LICHTWERKERS  Heb je enig idee wat voor fantastisch werk jullie allemaal doen op dit moeilijke moment? Je sterrenfamilies en engelen juichen je toe. De veranderingen die jullie allemaal mentaal en fysiek doormaken, veranderingen in je carrière, veranderingen in relaties, veranderingen in je voedingspatroon, wakker worden, zijn ongelooflijk. 

Lees meer »

Magische Katten

🐈 HOE KATTEN NEGATIEVE ENERGIE OPNEMEN EN NEUTRALISEREN Je hebt misschien gehoord dat katten negatieve energie absorberen. Als u zich zorgen maakt over wat deze slechte energie met uw kat kan doen, hoeft u dat niet te doen. Hij weet heel goed hoe hij ermee om moet gaan en ook hoe hij je moet beschermen. In dit artikel gaan we het hebben over hoe katten negatieve energie absorberen en neutraliseren.

Lees meer »

De 5e Dimensie

Het goede nieuws is dat als de aarde naar de vijfde dimensie gaat, de duisternis zal vervagen. Een donkere sluier zal worden weggenomen voor de ogen van jullie aardse broeders en zusters. Ze zullen de schoonheid van het leven, liefde, licht, vreugde en vrede kunnen zien.

Lees meer »

Epsom Zout Bad

Epsom-zoutbaden worden al eeuwenlang gebruikt voor ontgifting en ontspanning. Epsom-zoutbaden zijn echter veel krachtiger dan af en toe een rustgevend bad! Voor de dagelijkse Warrior God/dess komt er een tijd dat we onszelf moeten aanvullen - op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. En Epsom-zoutbaden maken deel uit van mijn (nu niet zo) geheime regime om dat allemaal aan te pakken!

Lees meer »

Vipassana Meditatie

Als je vipassana-meditatie wilt beoefenen, is het eerste wat je moet doen jezelf op je gemak voelen. Ga op een rustige plek zitten waar je door niemand gestoord wordt en waar voldoende ruimte is om je benen te strekken. Zorg ervoor dat de temperatuur van je kamer niet te warm of te koud is, maar precies goed.

Lees meer »

Wat is jou lievelings product, en waarom?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.